måndag, december 05, 2005

Globalisation gone wrongish

Det är en mycket, mycket dålig idé att göra reklamslogans på språk man inte behärskar. Det kan man till exempel se här. (Missa inte att klicka på Chinglish-poolen och se fler sköna foton)

Via Samtal med Judith.

(Nej, tänk inte ens tanken. Jag skulle faktiskt aldrig få för mig att göra mig lustig över folkpartiet, Lars Leijonborgs resa till Kina och hans förtjusning över kinesisk arbetsmoral).

5 kommentarer:

Morten sa...

Haha.. roligt :)

Anonym sa...

Ett nytt liberalt parti håller på att startas. Till skillnad från de stora drakarna är det ett parti som inte tummar på sina principer för att vinna makt och inflytande som inte är någonting värt om de schabblar bort sina grundläggande ideér om hur ett rättvist samhälle ska vara beskaffat. Läs mer här:

http://www.liberalapartiet.se/

Anonym sa...

roligt, men dessvärre ser texten väldigt photoshoppad ut...

Anonym sa...

http://www.liberalapartiet.se/

11:19 PM

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.




Väldigt liberalt!! =)

Anonym sa...

Att ta seden dit man kommer

"Talaren said...
Esbati, vad är poängen med en blogg om den inte är till för att göra sig lustig över Lars Leijonborg och folkpartiet?"

Till Talaren
Till talaren det där var väl ett ojuste slag under bältet på vår seriöse partiledare Lars leijonborg och det eminenta folkpartiet.

En första regel för att bli läst och betrodd i bloggar och annorstädes är ju att vara vänlig och vördsam. Vår vördsamme ledare Lars leijonborg gör ju hela tiden stora framsteg och utmärker sig på ett klokt sätt och med intellektuell skärpa, att utsätta vår store ledare för skämt och lyteskomik är inte anständigt och tyder på låg hederlighet och intellektuell nivå. Må det alltid regna på Dig.


Så kan det ju gå när sossemaffian fär styra landet i fred


KAS