fredag, maj 02, 2008

Trevligt, trevligt

Från en artikel i Expressen:
Alliansen är trevligare mot oss. Så är det nog över hela Sverige, säger sd-politikern Roger Hedlund i Gävle.

Christian Holm [mannen som alltså ”leder moderaternas arbete för att plocka fram en strategi mot sverigedemokraterna”] tror att öppenheten från alliansen bara är ett uttryck för artighet.

- Det handlar om ett civiliserat beteende. Vi delar absolut inte sverigedemokraternas åsikter, men på samma sätt som att vi inte går runt och är otrevliga mot vänsterpartister, så ska vi heller inte vara otrevliga mot några andra, säger han.
samma sätt alltså. Kul, kul. Nedan till vänster Hindenburg – en trevlig och väluppfostrad tysk.

3 kommentarer:

Swimsuit Issue sa...

Jag tror dessvärre inte vi behöver bli förvånade över om alliansen efter nästa val sätter igång och bildar allianser även med SD, åtminstone ute i kommunerna om det så krävs, bara för att få regera. Den s k debatten förskjuts ju hela tiden åt att göra SD till ett legitimt val. Bedrövligt.

Anonym sa...

Visst är borgare artigare än andra! Träffade för ett tag sedan en person som lämnat vänsterpartiet och gått med i folkpartiet därför att vänsterpartisterna var så otrevliga och socialt inkompetenta - i alliansens partier var mycket artigare och civiliserade. (Onda tungor i vänsterpartiet hävdar att personen i fråga lämnade för att h*n inte blev nominerad till en viss post, men det bekräftar ju bara hur elaka vänsterpartister är).

Hampus Eckerman sa...

Einarsson, jag träffade för ett tag sedan en person som lämnat folkpartiet därför att folkpartisterna åt små barn. Så otrevliga och socialt inkompetenta var de att de hade ketchup på!

(Onda tungor i folkpartiet hävdar att personen i fråga lämnade för att han inte fick välja de bästa bitarna först, men det bekräftar ju bara hur elaka folkpartister är)