onsdag, maj 06, 2009

Kärleksbudskap med Close Air Support

DN: "Lastbilslaster med barn- och kvinnolik". Det är tal om "en amerikansk flygräd mot en by där talibankrigare hade förskansat sig". Uppgifterna om "talibankrigare" är rutinmässiga. Men ska vi acceptara att man utplånar en by även om några otrevliga typer skulle vara gömda där?

*

Jag länkade häromdagen till en ny amerikansk undersökning som visade att flitiga kyrkobesökare i USA, i synnerhet evangeliskt kristna, tenderade att i större grad omfamna bruket av tortyr.

Inslaget nedan visar några av de evangeliska kristna, uniformerade och på plats i himlen på jorden – Afghanistan.



Och i nedanstående klipp kan man se några exempel på hur den glada demokratispridningen i Afghanistan går till: mord via tv-spel, stora bomber och goda skratt. Det är detta Sverige villigt och aktivt bidrar till.



[DN][Läs också Progressiva USA]

2 kommentarer:

Röde Condoren sa...

Då trädde Jesus fram och talade till dem och sade: "Jag har fått all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt vad jag har befallt er. Och se, jag är med er alla dagar intill tidens slut." (Matteus 28:18-20)

Om brunhögern talar om islamisering kan väl vi börja prata om kristofiering. De verkar inte ha några synpunkter på det...

eyerouge sa...

Finns en fin låt om det - Who would jesus bomb, av magnifike Rovics. Ladda hem gratis & sjung med >> http://www.jamendo.com/en/track/332658