torsdag, februari 09, 2006

Dubbelt så kul med hot

Jag har tidgare tipsat om den galet roliga bloggen Dubbelt så kul. Från en av initiativtagarna erhöll jag idag följande erbjudande/hot som jag inte kan låta bli att dela med mig:
Hej Ali!

Tänkte kolla om du inte råkar ha följande bok: "Rojas, Mauricio
*Latianamerikas sociala och ekonomiska historia, Studentlitteratur 1996, 180sidor "

Tänkte om du har den och vill sälja den så köper jag den gärna. äger du den men inte vill sälja den så kommer jag skriva i min blogg att du älskar att äga dina böcker och vägrar sälja dem på den öppna bokmarknaden. jag kommer även göra bilder när du står framför bonnierhuset och kramar böcker. även en när du gör "fuck you" mot bibloteket.

Johan F säger att det kan va ett scoop, han vill köpa.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Testa:
http://www.bokfynd.nu/cgi-bin/v2.0/www/nph-se.html/product/9144272715

Anonym sa...

Det är nästan så att man hoppas att den där bloggposten blir av. Om inte annat för att Jonas N då kan gå in och skriva att Ali hycklar som läser böcker från privatägda förlag när han samtidigt förespråkar ett samhälle där bara statliga böcker typ SAOL får ges ut...

Patrik Renfors sa...

Det var ett riktigt scoop för se och hör! Eller kanske för skvallerblaskan expressen.
Kvällspressen vill kanske klämma in det bredvid en artikel om Robinsson-Martin eller NakenJanne.

Jag ska också bikta mig för att jag äter på mc-donalds och dricker Fanta. Man måste leva i den värld som är, medan man envist försöker förändra i en progressiv vänsterriktning.
Dock går gränsen vid att jag inte handlar på barnarbets-HM och jag tankar inte på shell-
Jag köper inga barngjorda leksaker på Mackan heller, men det ter sig ganska självfallet då jag är barnlös.

Anonym sa...

Barn har ingen känsla för kvalitet och slarvar för mycket i produktionen. Köp inte deras varor. För övrigt låter det lattekommunistiskt att gråta om att man inte kan låta bli att handla på Micky D. Ut och plocka i Biosfären o sen hem o mal så har ni att äta och dricka utan att ni gynnar storfinansen.

Kent Agent sa...

Johan (man har nämt han så mycket nu så det känns som en bekant..) kör ju en kopia på det jag gör i min blogg "lika som bär.." Uffe (misstänker att det är finlands-uffe som är i farten) men en helt klockren lika som bär ang den aktuella debatten i bloggsfären.

"FRÅN: uffeL

har en till lika som bär.

johan forsell och en big mac.

mycket kött, onyttigt innehåll. "