söndag, april 09, 2006

Ord som sätta sinnen i brand

Föräldrar varnas. Internationalen har "explicit lyrics". I alla fall på tyska. I alla fall hos iTunes. Noterar Blind höna.

3 kommentarer:

CV sa...

Har du förresten hört Latin Kings tolka Internationalen? De spelade in den på en skiva med arbetarsånger tolkade av nya artister som gjordes för något år sedan. Den är mycket bra med Latin Kings.
RS
kulturbloggen.com

Anonym sa...

På tiden att man sätter gränser för propagandan. 18 års gräns för indoktrinering! Helt omöjligt att undgå vänstersmutsen dessa dar.

Anonym sa...

Vem fan orkar längre med detta fjoll; upp till kamp mot socialismem, sista striden är här, vi kämpa mot de
"besuttna" som på vår sida står.
Lille Jan Myrdal, världens äldste pupertetspubis, gör fortsatt revolt mot sina numera döda föräldrar. Hans uttalande om Kambodja o Pot Pol
lär gå till historien som det mest hjärndöda som någonsin skrivits. Styvnackat sitter han kvar i ständig ångest att bli tillrättavisad av numera avlidna Gunnar o Alva. Stackars enfaldiga sate, dessutom med den pennan han onekligen besitter. Hur kunde det gå så illa?

Anitra rund o go, skall ha pensionen kvar: Det är faktiskt mycket jobbigt att tvingas jobba i ett statligt
monopol. Om inte annat är konkurrensen och utsattheten förödande. Stackars lilla tös, tror du behöver mer i lön o pension för ditt värv i jämlighetens o solidaritetens namn.

Sverige har med tiden