lördag, januari 13, 2007

Ahlmark, forthcoming

"Paolo Pissoffi" presenterar en kommande artikel av Per Ahlmark - en blivande klassiker.

8 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Ahlmark har många klassiker i bagaget, men jag måste säga att hans senaste lilla berättelse i Dagens Nyheter rörande Bildt var riktigt läsvärd. Ibland blir man riktigt förvånad.

Anonym sa...

På tal om tal:
http://www.youtube.com/watch?v=pw4Bhmm22xo

Anonym sa...

Björn Fridén,

Menar du det här? Läsvärt-ja. Förvånande-nej. Poängen med alltihop kommer på slutet. Jag är den siste som har lust att försvara Bildt, men det kanske inte är så förvånande att Ahlmark och PM Nilsson gör hätska utfall mot Bildt just nu *host* Israel *host*.

Anonym sa...

fantastiskt roligt. hahaha. :D

Anonym sa...

Inte kul! Inte kul alls!

Anonym sa...

Ahlmark är ett gott skäl (men knappast det enda) att säga upp sin prenumeration på DN.

Anonym sa...

Ahlmark är också ett skäl til att aldrig ta upp en prenumeration på DN.

Anonym sa...

Ahlmark är en av ytterst få i detta land som konsekvent och hårdnackat genom årtiondena försvarat demokratiska värden mot en relativistisk vänster som i stället valt att hylla mördare såsom Mao, Lenin, Stalin, Pol Pot, Castro etc. Detta kan man välja att skämta bort eller så kan man fundera på hur man själv agerat under denna tid.

Visst kan han vara ensidig i vilka frågor han fokuserar på men det kan inte vara något tvivel om att mannen är konsekvent i sitt försvar av demokratin, vilket är mer än man kan säga om en rad socialistiska demagoger såsom exempelvis Ali Esbati.