onsdag, januari 07, 2009

To serve and protect

Det här handlar inte om Gaza, utan om polismakten i landet som möjliggör angreppet. Polisen i San Fransisco ingriper mot några ungdomar i tunnelbanan. En av polismännen bestämmer sig helt enkelt för att avrätta en obeväpnad svart kille som ligger ner på marken. Makt är rätt. Alla i uniform är där för att skydda dig, demokratin och den västerländska livsstilen. Plus att killen säkert använde sin jacka som gömställe för Qassam-raketer.

(Via MGL)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man ser direkt att han avfyrade i självförsvar, eftersom han inte ville samarbeta och därmed troligen har koppling till en terroristorganisation. Det värsta är att han gömmer sig i en tunnelbanevagn, BLAND CIVILA! Mina tankar går till dom skrämda poliserna som måste stå ut med dessa hatiska folkmassor när dom konfiskerar avfyringsramperna som terroristen gömde (kan skymtas i videon om man kollar noga).

Anonym sa...

Det är demokratin, dumbom!

mrtn sa...

Israel har en rett til å forsvare seg. Hvor lenge må politimannen tolerere denne provoserende måten palestineren ligger på bakken med sine Qassamhåndjern gjemt blant sivile klær. Denne ekstremistiske overgivelsen er det samme som Holocaust, og helt ærlig så synes jeg det er mer enn et snev av antisemitisme i ditt kontinuerlige forsvar for overgivelse-appeasement.