måndag, mars 23, 2009

"Inte på drygt 60 år har fascismen haft en så ljus framtid i Europa"

Andreas Malm skriver i Expressen om islamofobin i Europa.
Ännu ligger Sverige i lä. Den islamofobiska orkan som sveper över Europa har haft aningen svårare att fälla jämlikhetsidealen här än i exempelvis våra grannländer. Men Sverigedemokraterna gör vad de kan för att segla in i riksdagen på de kontinentala vindar som de så gärna, så gärna vill se också i Sverige.
Läs!

Malm kommer nu ut med en bok: "Hatet mot muslimer". Förlaget sticker inte ut hakan särskilt långt genom att utnämna den till årets viktigaste.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vem med hjärncellerna i behåll kan ta stollen Malm på allvar.

Anonym sa...

På pricken Malm. Få se nu om alla som hetsade upp sig så de nästan kissade på sig över den påstådda antisemitismen hos de som protesterar mot Israels ockupatin av Palestina kan uppbåda en tiondel av det engagemanget mot en annan form av rasism, den totalt dominerande i vårt land - hatet mot muslimer.

mishka sa...

Ska verkligen bli intressant läsning. Frågan har alltför mycket kommit i skymundan till förmån för antisemitiska spökjägares härjningar på borgerliga ledarsidor.

Anonym sa...

Visst var det på pricken av Malm. Artikeln bekräftas dessutom helt om man läser igenom de hundratals kommentarer som skrivits till artikeln. Det ser otroligt mörkt ut.