tisdag, juni 02, 2009

Fler Palestinavänner behövs i Bryssel och Strasbourg

En israelisk bosättarmobb gick igår till oprovocerat angrepp mot palestinier utanför Nablus. De förstörde palestiniernas jordbruksfält, högg sönder olivträd och sköt mot folk. Fyra personer blev skadade. Tre armépatruller fanns i närheten men lät det rasistiska våldet pågå en god stund.

En förtvivlad Shaher Tawil säger:
“It took us six months to plant everything, this is our whole life”.
Moderaternas förstanamn i valet till EU-parlamentet heter Gunnar Hökmark. Han är ordförande i ”Samfundet Sverige-Israel”, en organisation som arbetar med att sprida desinformation om konflikten i Mellanöstern och försvara den israeliska raspolitiken i vått och torrt. Rösta in kandidater som tar ställning mot Israels våld och apartheid och arbetar för en rättvis fred.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Iran ut ur Kurdistan!

Anonym sa...

Snarare israel ut ur kurdistan!

Som sionistmuppen ovan vet mycket väl och som Seymore Hearch visat på är det rasstaten som försöker destabilisera sitt hatobjekt genom bl.a medlöpare i kurdistan och nu senast genom terrorbombningar, "Jundallah" i södra Iran.

Känns modus operandi igen? Javisst, vi ser det dagligen i Irak och Afhanistan, två ockupationer och oroshärdar israel skapat fram genom idogt arbete i USA. Ju sämre för icke-judar i regionen desto bättre för israel som då kan lägga till ytterligare några år som rasstat innan detta blodiga projekt oundvikligen måste upplösas.

Kurd! sa...

Det behövs fler kurdvänner i Bryssel, folk bryr sig redan om israel palestina frågan men har alltid skitit i Kurdistanfrågan.

inklusive dig, Esbati, som kallar dig vänster och ska känna solidaritet med förtryckta folk