tisdag, augusti 04, 2009

Rød Ungdoms insamling går till PFLP

Norska Rød Ungdom (ungdomsförbund till partiet Rødt, tidigare RV), låter i år sin sommarlägerinsamling gå till palestinska PFLP och det hälsovårdsarbete som organisationen bedriver.

Det är ett bra initiativ som också sätter ytterligare sökljus på EU:s absurda terrorlagar. Norges rödgröna regering beslutade ju i början av 2006 att inte längre se sig som bundna av EU:s terrorlista, varför RU:s aktion rimligen inte är olaglig i Norge.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra arbete. Man blir glad när det finns ungdomer som arbetar för palestiners männeskliga rättighet och värde som männeska. Tack till dom.

A.

Jan Hårstad sa...

Fatah-kongressen. Rødt skal nå ha slått seg på PFLP fortelles det,en slags jihad-sosialister.
Sjokkbølger går over Israel i forbindelse med Fatah-kongressen som starter i Bethlehem idag.Delegatene overgår hverandre med krigerske uttalelser; Fatah har aldri noensinne anerkjent Israel, har heller ikke oppgitt væpnet kamp som metode, og - kanskje forskrekkeligst av alt:
Fatah-ledere har over lengre tid ført samtaler med iranske ledere i Cairo, noe som har fått israelske kommentatorer til hevde at denne venstresvingen impliserer en kommende Fatah-Iran allianse.

Alt dette må jo komme som et sjokk for såvel USA som Nato som har brukt enorme summer på å utdanne og væpne Fatah-soldater for at disse skulle være istand til å demme opp for Hizballah/Iran/Hamas penetrering av Vestbredden og kanskje gjenvinne Gaza også?

Nå ser det da ut som Fatah spisser retorikken for å konkurrere med Hamas/islamic Jihad/og Rødts PFLP og kanskje opptar konkurransen om å være Irans beste venn?

Uansett hvordan man ser på det: oppfatningene fra Vesten om Fatah fra ett og to år tilbake virker nå direkte lattervekkende. Det går absolutt den motsatte vei av hva Vesten har antatt.
Om nå kongressen skulle kaste alle moderate ledere, har vi det mulige scenario at Fatah og Hamas blir rivaler i hvem som kan krige best mot Israel - men ikke hverandre.
For israel betyr den militante partikongressen bare mere trøbbel.

Men hvem i det offisielle Vesten framla noen analyse av at det skulle bevege seg i den retningen? Knapt noen for da hadde vedkommende kommet uheldig ut overfor vedtatt ønsketenkning.

Afghanistan er katastofenes katastrofe, men er det lov å si det?

Peter Olsen sa...

Den neo-Stalinistiske drittsekk som kaller seg Olsenbanden driter på Ali Esbatis blogg.

Det synes Ali Esbati er OK.

Er det nattmennesket Ali Esbati
som kaller seg Olsenbanden og utfører neo-stalinistisk sensur etter beste DDR oppskrift ?

Det er ingen tvil om at møkkaregimet i Iran fortsatt er kompis med ny-diktaturet i Kreml.

Men det vi snakker om her er hva som skjer på grasrota, ute i befolkningen - det som først kommer til uttrykk i gatene i byene. Det er den stemningen som snmart vil bestemme hvilken vei landet må gå. Det så vi i DDR, det så vi i Romania. Vi så det også i kina, men eder klarte fascist-regimet i Beijing å knuse sitt eget folk på en ufattelig brutal måte - ved å myrede titusener av uskyldige.

Det som nå skjer i Iran ble i dag referert i Dagbladet - og viser at stemningen er anti-Russland - og at krisen for møkkaregimet i Teheran langt fra er over. Den er antagelig bare såvidt begynt. Regimet vil råtne på rot.

Folket godtar rett og slett ikke at valget ble stjålet av de gamle, råtne mulla-gubbene og deres marionett Amadinejad.

Rød Ungdom, som altså er ungdomsfylkingen til partiet “Rødt”, og som presumptivt er de mennesker dette partiet vil støtte seg på i fremtiden, samler inn penger til en organisasjon tilhørende den palestinske motstandsbevegelsen PFLP.

PFLP står oppført på “terror-listen” både i EU og i USA. Den siste store aksjonen til PFLP var 17. oktober 2001 da de drepte den israelske turistministeren Rehavam Ze’evi i Jerusalem, men de har også en rekke andre aksjoner på sin samvittighet.

Nå følger ikke det norske UD hverken den amerikanske eller EU’s terrorliste. Her i landet skal man ha sin egen liste, og der står ikke PFLP, hvilket i Rød Ungdoms øyne gjør innsamlingen lovlig. Forøvrig skal de jo selvsagt ikke kjøpe våpen for pengene for de skal gå til “helse og medisiner”, men - de fleste har vel etter hvert oppdaget at palestinerne kjøper det de vil kjøpe, og at de i stor grad tilsidesetter egen befolknings behov fremfor nettopp våpen.

Så når Gahr Støre ikke greier å få dokumenterte terror-organisasjoner inn på sin egen terror-liste, så er det kanskje noe i veien med fargesynet hans? Når han gang på gang går på tvers av NATO og det øvrige Europa for å markere sin egen selvstendighet mer enn å etterleve en felles politikk innenfor NATO, ja så er det vel bare vi velgere som kan gjøre noe med det? Skal det være OK å samle inn penger i Norge til en kjent terrorist-organisasjon ? Og hvordan kan vi i det hele tatt føre kontroll med innsamlede midler (uansett giver) når pengene først er ført ut av landet og satt på en konto i utlandet?

Anonym sa...

Peter Olsen har inget liv.

Egon Olsen sa...

Om Mussolini-Meir Kahanekramaren och ärkesionisten "Peter Olsen" eller vad han nu vill kalla sig, starkt ogillar något så kan vi vara fullständigt säkra på att vi är på rätt spår, antifascism folkrätt och demokrati har alltid ogillats av ultrahögern lika mycket som vampyrer skyr korset och vitlöken.

Hans analyser är lika sinnessjuka som Per Ahlmarks med en inte så liten dos av önsketänkande, Kahane-Olsen borde titta närmare på en uppfriskande Bhadrakumar istället:
http://www.atimes.com/atimes/China/KH01Ad01.html

Peter Olsen sa...

Fattig er den fugl som skiter i eget rede. Færøyske ordtak.

Den neo-Stalinistiske drittsekk som kallte seg Olsenbanden kaller seg nå Egon Olsen.
Den erkereaksjonære neostalinist Egon Olsen som elsker de sterke skalleknuserer som elsker å drepe jøder bedriver den klassisk bedriting av eget rede.

I hodet til de neo-stalinistiske anti-Coca-Cola , anti-Rolex og anti-Gucci knepp-gjøker er den nye sterke mann Vladimir Putin en helt.

http://www.robertamsterdam.com/2009/08/ras_daily_russian_news_blast_-_august_5_2009.htm#more

Den ensidige jødehatske profil på Ali Esbatis støttespillere understreker den falske Ali Esbatis hykleriske islamofobi-marketing.

Ikke ulik Ali ESBATIS venner i Putin-Jugend vil de Svenske voldsromantikere oppdage at bidrar til sin egen undergang.

Oleg Kozlovsky, the leader of the Oborona opposition movement and a board member of the Solidarity democratic movement, told the Kasparov.ru online newspaper that these volunteer militias were nothing new. Similar structures have previously been used to target the political opposition, Kozlovsky said, noting a series of attacks against activists taking part a December 2008 March of Dissent demonstration.

Kozlovsky also noted that arming tens of thousands of young people could prove to be a double edged sword for the Kremlin.

“If authorities take a baton in their hands,” Kozlovsky said, “they must be ready for this baton to strike back at them.”

Anonym sa...

Peter Olsen har fortfarande inget liv.

Peter Olsen sa...

Noe må være fundametalt galt med de Svenske komunister.

Deres unge tidligere bandefører Ali Esbati har fått politisk asyl i Norge. Den lille sekt av trofaste tjenere er degenerert til hobbypsykiatriske parodier.

Mari Eifring uttalte seg nettopp på P1 om at hun støtter ”PFLP som en politisk markering!” Vel, vel RU går helt åpent ut med å støtte en udemokratisk terrororganisasjon som i sine glansdager på begynnelsen av 70 tallet - utførte de mest skremmende flykapringer i Europa. Væpna revolusjon står fremdeles på plakaten hos disse AKP miniatyrene!

De værste massemorderne slipper fortsatt unna. I Sovjet og Kina ble 30 - 40 millioner mennesker drept i det kommunistiske "Auswitch".T tillegg til at mange millioner ble torturert og mishandlet i de kommunistiske konsentrasjonsleire.
På tross av at de har millioner av liv på samvittigheten har ingen fra disse kommunist statene blitt stilt til ansvar for massemord på millioner av mennesker.
Det er dessverre slik at man slipper unna hvis man representerer en stormakt.
Det er ikke tilfeldig at man tar et oppgjør med Kampuchea men ikke med Kina.
I Kina sitter fortsatt kommunistpartiet med makten og mange av dets medlemmer har millioner av liv på samvittigheten.
Ingen av dem er stilt til rette for massemord.
På toppen av det hele har man massemorderen Mao hengende på veggen i hovedstaden .Det er som om Hitler fortsatt skulle henge på veggen i Berlin.
Mao og Kinas kommunistiske parti har 20 -30 millioner menneskeliv på samvittigheten. Likevel er det ikke et pip å høre fra de vestlige land som ellers skriker opp om menneskerettigheter.
Ledere i "bananrepublikker" som Sudan og Kampuchea kan tydeligvis stilles til ansvar, mens Kinas kommunistiske parti slipper unna med drap på millioner av mennesker og kan tillate seg å ha massemorderen Mao hengene på veggen.
Kan det ha noe med økonomi å gjøre ....?
Dobbelt moral ?

Anonym sa...

Är det någon som brukar läsa stollen från Norges alster? Det går ju så fint att skrolla förbi textmassan.

Anonym sa...

Nej, jag scrollar förbi skiten men skrattar gott åt hans sinnesförvirrade aggressiva utfall mot allt möjligt, mest Esbati.

Ibland under hans mest vansinniga aggressioner läser jag som psykologistudent intresserat, killen har uppslag för en hel konferens om alla tänkbara psykiska åkommor, mest tribal-narcissistiska sådana.

Förutom alla skrattretande störningar har han t.ex mycket farliga latenta drag gemensamt med sådana som Baruch Goldstein, en person han säkert beundrar...

Peter Olsen sa...

De islamofobi-markedsførende Svenske venstrefascister opptrer i anonym utgave , det er et fornuftig tiltak i Sverige.

Psykologistudenter med åpenbare anti-sosiale psykopatiske personlighetstrekk vil naturligvis bli utsatt for berufsverbot.

PFLP har fostret mange kjente terrorister. Blant annet startet Ilich Ramírez Sánchez bedre kjent som "Carlos Sjakalen" sin terroristkarriere hos PFLP. Den Norgesbosatte Souhaila Andrawes som var med på kapringen av Lufthansaflyet "Landshut" i 1977 utførte aksjonen på vegne av PFLP.

Tant 4 sa...

Jag tycker den stollige norrmannen är underhållande. Han bekräftar alla mina fördomar om högergalningar. Så mycket ilska, så mycket frustration, så lite liv.

mohammed ali sa...

Takk til Ali Esbati som lar gale og paranoide rød-brune fascister komme til orde.Det viser på en pedagogisk og grei måte deres anti-demokratiske og voldsromantiske ideologi.

Deres såkalte anti-fascistiske venner i FSB har seriøse planer for regimeforandring i Georgia.
De neo-Stalinistiske svenske frontkjemper må være glade ?

The main objective is physical removal of President Saakashvili. Objective minimum is the change of power in Georgia.

Murder of the head of Tskhinvali regime Kokoyty, of which the president of Georgia will be accused, should become the main signal to operation.

According to Moscow Kokoity's murder will give Russia a legitimate right to remove Saakashvili.

According to information obtained from one of the Russian officers in the Khankala, Moscow is planning to assassinate Saakashvili with further appeal to the Georgian leaders.

The text of the ultimatum-appeal entitled "An appeal to responsible political leaders of Georgia and to the Georgian people" has already been prepared.

Jan Hårstad sa...

Tjen Folket gruppa tilhører den internasjonale Mao-Stalinistiske retningen. Og i likhet med Rødt er det nå Folkefronten for Palestinas Frigjøring(PFLP) som framstår som det palestinske søsterpartiet.

kamerat Mezher fra PFLPs Sentralkomite var på Al-Jazeera 4 august som PFLPs mann på Fatahs 6 kongress nylig i Betlehem. Der sier han at det som er tvingende nødvendig er at Fatah legger bort alt det våset "fredsprosesser" og diplomatisk snakkeri og vender tilbake til Fatah orginal - dvs stiftelsesdokumentet som tar sikte på å eliminere Israel og som Arafat i sin tid gjorde mye styr av var lagt bort.

Det andre momentet er at Fatah må bryte de militære forbindelsene til USA under general Keith Dayton som har drevet opplæring av Fatah - høyst sannsynlig for å nedkjempe Hamas.
PFLP vil heller at Fatah skal stille seg skulder til skulder med Hamas/Islamic Jihad og krige mot Israel,innen alliansen Syria,Iran,Hizballah,Sudan.

Da PFLP uttrykker seg utfra et slags sosialistisk vokablular som jo er en internasjonalt anvendt terminologi, blir det lettere for "venstre" å kommunisere med PFLP.
Å beherske Koran-språket til Hamas ble etter hvert for komplisert for "venstre".Det var ikke godt nok skolert i Shariaen.

Når alt dette er sagt står PFLP og Hamas sammen(og har gjort det lenge) om at Israel skal fjernes fra kartet. Selv om språkbruket er forskjellig er Hamas og PFLP helt enig i sak.
Den store "Hakim", George Habash, som var PFLPs åndelige far,ga intervjuer i de siste årene før han døde og snakket bare om palestinsk enhet: PFLP må gå foran for å skape denne enheten.

Enhet på vilken plattform da? ødeleggelse
av staten Israel.

Så får det være opp til enhver,Halvorsen, å stille spørsmål om det skulle være antisemittiske vibrasjoner bak en slik knallhard kompromissløs linje om å drive jødestaten på havet?

Det er å anta at Abbas som Fatah-formann er fullstendig uakseptabelt for ungenerasjonen i Fatah. Det er mer realistisk å tenke seg en ny blokk bestående av Unge Fatah,PFLP,Hamas og Islamic Jihad under Iran-Syrias sponsorship og veiledning.
Der har vi i øyeblikket både Tjen Folket og Rødt.