onsdag, juli 14, 2010

Träffsäker integrationspolitik

Nyamko Sabuni fantiserade och insinuerade sig in på DN Debatt häromdagen med en väntad förorten-brinner-vi-måste-ställa-krav-det-finns-inga-enkla-lösningar-men-här-kommer-några-ändå-som-syftar-till-att-stigmatisera-plus-jag-skriver-radikal-islam-också-för-det-funkar-bra-att-skrämmas-med-det-i-andra-länder-artikel.

Carin Jämtin (S) hade ett bra svar där hon påpekar att just borgarnas politik har bidragit till ökade klyftor - motsatsen till den integration Sabunis regering ibland låtsas bry sig om.

Men läs allra helst Marika Åsbrink Lindgrens blogginlägg, som lyfter fram ytterligare fakta i målet. Högerpolitiken ska kallas för vad den (också) är: "En politik designad för att slå mot Rinkeby"

4 kommentarer:

Raoul PETE Joacim Parfalk sa...

TÄNK på att ERA Knarkhandlar Polis o Milis skyddade la familia i sosse Internationaelen absolut VIDRIGASTE o sämsta "bara" skyddas av De som Hellre jagar Islamister TILLS NI ÅTER deras jaktobjekt men som Fiendens Fiender DUGER DITT ÄCKLIGA skitt Ju

Ali Esbati sa...

Ska tänka på det.

Wonder Warthog sa...

Det vore väl bättre om tokfan Raoul osv lärde sig tänka. Vilket jävla sillrens!

Martin sa...

För att inte tala,om det helt sanslösa Ayaankramandet på Axess blogg, både i inläggen och i kommentarsnacket. För dessa liberaler är är Hirsi Ali Jeanne d'Arc, och hennes ultimativa bild av kulturkampen kan tas till intäkt för vad som helst.