onsdag, augusti 04, 2010

"Varför låter alla partierna likadant?"

Detta ska jag vara med på ikväll. Kom förbi.

F12 Terassen
Fredsgatan 12

OBS!!! Alla attendings står på gratislistan till 23:00!!!

Onsdagen den 4 augusti på F12 Terrassen är det dags för sommarens sista omgång av Politiskt Korrekta Klubben PKK! Eric Rosén, Elis Larsson och Erika Wasserman bjuder på nytt in till klubben som inleder varje kväll med en politisk diskussion.
...
Den 4 augusti diskuterar Ali Esbati, Nasim Aghili och Martin Gelin varför partierna kommit att låta likadant, vilja samma saker och överträffa varandra med löften om att lägga sig i så lite som möjligt.

Vill politikerna inte längre använda sin makt eller handlar det bara om vad de kommunicerar? Är partierna och människorna mer överens än någonsin eller anar vi en ny vänstervåg där fler och fler börjar ifrågasätta grundbultar i det nuvarande systemet?

Handlar det annalkande valet om något mer än att vinna medelklassen?

Moderator är Jenny Damberg och samtalet börjar klockan 20:30.
Inträdet är gratis fram till klockan 22:00.

Efter samtalet tar Dj Alonzo och Maxxbass (Top Nice) över och förvandlar samtalet till basig augustinattsklubb.

PKK3! –VARFÖR LÅTER PARTIERNA LIKADANT?

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Först och främst: spela in, så vi slipper en gräsligt nöjd dum-Dilsa nu, ok?

Sen har jag svaret: alla låter likadant för att högern har fattat att deras ideologi är egoistisk. Då snor de vänsterns argument och bara ljuger.

Vänstern blir förvirrad, va, de är inte för jämnlikhet och rättvisa. Då börjar de att söka sig höger ut. Förvirrande. Logiskt. Korkat.

Vi måste våga säga att det är VI som är staten. Staten skrämmer oss inte, eftersom det är VI själva som bestämmer. Det är inte stalinismen som timbrobombhögern hävdar. Det är socialism.

Anonym sa...

..Och sedan: Varför blir politiken densamma oavsett vilket av de sju "olika" partierna som väljs?

Nyliberalism för full maskin (som nu), på halvfart med S, på styrfart (om V av ngn outgrundlig anledning skulle stå på egna ben i valet) eller i olika hastighet med de övriga. Varför?

Har Sveriges medlemskap i fascistunionen och det faktum att landet administreras därifrån ngn inverkan? I vilken mån spelar förpliktelser gentemot unionen och de usa-styrda monetära organisationerna in på privatiseringspolitiken och den ständigt ökande (mass) arbetslösheten? Krigen mot lag syd i USA/israels ledband?

Till sist, hur skulle det elitistiska och sekteristiska politrukerna och €Us politbyrå reagera om under 40% vägrade legitimera skiten genom röstsedeln? Ändlösa propagandakampanjer med prop.minister Wallström? Rösttvång?

Simsalablunder sa...

"hur skulle det elitistiska och sekteristiska politrukerna och €Us politbyrå reagera om under 40% vägrade legitimera skiten genom röstsedeln?"

De skulle inte bry sig det minsta.