tisdag, maj 03, 2011

Ett tack till Bemanningsföretagen

10 kommentarer:

therealbanten sa...

owned much?

Wonder Warthog sa...

Lysande Josefin Brink! Ännu än gång hoppar borgares/arbetsgivares tilltag om man nu får kalla det så när dom ska vara lite lagom putslustiga, upp och biter dom själva i arslet. Denna gång såg du till att bettet var tillräckligt hårt att ta med en bit av skinkan! Respekt!!

Micke sa...

Ha ha...slutklämmen var bäst.

Anonym sa...

jag känner att 2014 blir V:s.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Brink är bra!!

Simsalablunder sa...

Få politiker vågar tvåla till de där nötterna, Josefin är en av de få. Gott!

Fredrik sa...

Josefin är tuff som få! 8) Det borde vara tillgängligt för flera. Hon rockar!

Anonym sa...

Sen körde hon i diket på SvD-debatt...

Anonym sa...

JB rules!

Teckentydaren sa...

Om man har en egen valuta bör folkhushållet i princip ha sina interna affärer och kontrakt i denna valuta. En interndevalvering och dessa kontrakt i någon annans valuta slår extremt hårt mot de åtagande medborgarna tagit på sig i olika ekonomiska uppgörelser, inte minst lågavlönade utan marginaler. Om den egna valutan depriceras påverkas inte detta det relativa förhållande förblir det samma.

En tumregel för att ta in folk från bemanningsföretag är att det kostar 2 x en anställd. Detta faktum gör att man kan fundera på om lönenivån inte är för låg i Sverige om företag har råd med detta i stor omfattning. Arbetsintensiva småföretag som verkar på hemmamarknaden och som är utsatta för verklig konkurrens och är beroende av att svensken har hyggliga löner som genererar efterfrågan har i allmänhet inte råd med att ha folk från bemanningsföretag.