fredag, september 30, 2005

To boldly go where no sheep has gone

Jag tror att humorn i detta inte är tillnärmelsevis lika stor för er som inte råkar vara iranier, men jag fick i alla fall en humorchock när jag hittade nedanstående bild i ett inlägg hos kamrat Pelaseyed. Motsvarande www.får.se har inte samma filosofiskt-kulturella klangbotten. [boz dar sajber espejs]

11 kommentarer:

Ali Esbati sa...

Jag tillämpar positiv särbehandling. Vi som mest får köra taxi måste få ha extra mycket att roa oss med.

Översättning finns om klickar på länken till Thaher.

Anonym sa...

Det finns inget som är så imponerande som det man inte förstår...Men vissa antydande fingervisningar kan man ju spekulera kring...

Robert Nordman sa...

En annan rolig sak är vad personifieringen av "bombhögersolipsism" har att säga om hur sned rapporteringen om vänsterpartiet blivit nu.

http://www.rolandpm.com/wordpress/?p=673

Anonym sa...

Nej. Trots att översättning förstår jag inte det roliga med det hela.

Anonym sa...

Har ingen aning, men antar att det är den lokala fårälskarföreningen som utlyser årsmöte.

Fredriksson sa...

Eftersom det är får med på bilden antar jag att den nya prislistan på shish-kebab.

Anonym sa...

Inget kul alls.

Det ar inte ens svenska.

Anonym sa...

Kör du taxi, Ali?

Anonym sa...

_for er som inte rakar vara iranier_

Ska detta tolkas som att du betraktar dig som iranier? Inte svensk?

Anonym sa...

Vad gör en iranier i ledningen av ett pyttelitet om än svenskt politiskt parti? Och exakt vilka relationer/sympatier har han med den islamska regimen i Teheran och med muslimsk terrorism?

Teame2 sa...

Kräv rätten till arbete i enlighet med grundlagen. Ge alla människor i landet oavsett etnisk bakgrund eller efternamn samma förutsättningar att nå jobben på den dolda arbetsmarknaden där 97% av alla nyrekryteringar sker. AMS och Af bidrar bara till 3% av alla anställningar i landet. Alla människor har rätt till uppdaterade sökverktyg. Alla människor har lika rätt att nå jobben som aldrig annonseras. När man söker via annons konkurrerar man med flera hundra andra om ETT och samma jobb och dessutom kanske platsen redan är tillsatt innan annonsen ens publicerades. Sök jobb utan konkurrens och utan att en beslutsfattare vänder undan ett CV med ett annorlunda efternamn. Bojkotta alla mallar och kravspecifikationer och sök jobb för att du är du och att du är bäst på det du gör.
Kolla in på http://teame2.blogspot.com