söndag, augusti 27, 2006

Att ställa krav är att bry sig?

Stoppa pressarna: Göran Persson och Anitra Steen hade inte tänkt betala mer i köpeskilling och skatt för sin fastighet än de måste. Skandal!

En mer angelägen fråga för övriga medborgare torde vara denna: Om DN Debatt släpper igenom sådant här totalt undermåligt smutskastarkrafs tre veckor före valet – vad kommer de då inte att göra två veckor eller en vecka före valet?

Svaret beror väl delvis på de närmaste veckornas opinionsundersökningar.

Uppdatering: Rolig kommentar.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Inget märkligt i att statsministerns affärer granskas. Politiker skall granskas. Alltid lika intressant att läsa om politiker som inte lever som de lär.

Anonym sa...

:-)

vad fan esbati vad är det för nåt så snabbt och hårt driver hit de största idioterna i sverige, som vår vän här upp, att skriva kommentarer? jag tycker det är nåt som borde undersökas vetenskapligt. slår aldrig fel.

/j

Anonym sa...

J

Vad var det för idiotiskt i den första kommentaren?

Skall inte våra ledande politiker granskas?

Anonym sa...

Varför blir inte Reinfeldt lika hårt granskad själv då? Media gullar fan med honom.

Anonym sa...

Jag tycker att statsministern, vem det än må vara, bör granskas. Denna granskning ska emellertid inte ske på en av de största debattsidorna i landet, tre veckor innan valet. Det är, precis som Ali skriver, verkligen anmärkningsvärt att det släpps in samtidigt som jag vet att många bra artiklar refuseras direkt. Det kan inte råda några som helst tvivel om vad Sveriges malligaste morgontidning vill se den 17 september. De brukar dock vara lite mer subtila.

Anonym sa...

Nää, opartiskt är det först när regim-tv med Josefsson i spetsen, fem dagar före valet, framställer oppositionsledare som en ny Hitler. Länge leve "fri television".

Nu fattas det bara att även tidningsmedia får bli "fri press".

Anonym sa...

Allvarigt talat, Ali:

Du skriver argt om att en såndär elak borgerlig tidning skriver om att Göran Persson utnyttjar systemet han själv var med och införde. Aja baja, så säger man inte om Göran. Förra veckan prisade du (s) valmanifest.

Du har helt hållit käft om (s) nya förslag, en sorts kompromiss mellan (fp) och (sd). Man vill införa med krav och villkor på flyktingar, hårdare tag och Jens Orback ställer upp på bild med svenska flaggorna i bakgrunden. Hej och hå för Sverige.

Kalle Larsson sa tex. följande:

"- Vår utgångspunkt är att människor ska få en vettig introduktion. Har man den utgångspunkten är det inte piskor och bestraffningar som behövs."

Denna enorma nyhet, att (s) nu gått halva vägen med (fp) och (sd) ignorerar du totalt. Istället gnäller du över att någon kritiserar att sossarnas partiledare utnyttjar systemet till max för sitt nya gods.

Hävdar du fortfarande att du är vänster och inte en (s)-märkt nyttig idiot? Eller vad är det som gör att du inte ryter till, som alla andra till VÄNSTER gör, när Orback kramas med (fp) och (sd)? Rädd för att få arga mejl från (S)veavägen?

Jonas N sa...

Uffe
Ja visst vore det bättre om vi hade en turordning som gör att folk får bo efter kötid och efter förtjänst. Något som lämligen bestäms av en rättrådig myndighet, som också sluter avtal med motsvarande myndigheter i andra länder så at ingen skall kunna smita föra bara för att denne får ett jobb utomlands.

;-)

(Vi vet ju genom tex Anna Johansson Visborgs stiftelse att metoden får precis avsedd effekt om den tillämpas)

Anonym sa...

Du har helt hållit käft om (s) nya förslag, en sorts kompromiss mellan (fp) och (sd). Man vill införa med krav och villkor på flyktingar, hårdare tag och Jens Orback ställer upp på bild med svenska flaggorna i bakgrunden. Hej och hå för Sverige.
-------------------------
Jag kan säga nåt om det.


Det är bättre att sossarna spelar invandrarkortet och tar tokrösterna än att Alliansen gör det.

Räcker det åt dig?

Anonym sa...

Hävdar du fortfarande att du är vänster och inte en (s)-märkt nyttig idiot?

---------

Kan du inte börja med att tala om vilken typ av idiot du själv är innan du ber andra konfirmera sitt idiotskap?