torsdag, februari 01, 2007

Fan också

Jag har nåtts av ett besked som verkar långsiktigt jobbigt:
Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel. På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Resultatet kommer från det här testet. [Hittat via den här bloggen].

Jag kan inte riktigt bedöma hur detta förhåller sig till det här projektet.

11 kommentarer:

Jonas Ryberg sa...

Är det här sant eller ett stort skämt? Hela den här kyrkan borde ju vinna ett pris eller nåt.

Lasse Strömberg sa...

Du behöver inte känna dig ensam hos satan, även jag kommer dit.

Johanna sa...

Det är ett stort skämt. Men kul sådant :) Wikipedia berättar mer.

Leo sa...

Kolla in bokhandeln också! Uppdrag Gud verkar vara en höjdare. "I Uppdrag GUD får vi följa vår ungdomspastor Jonas Eeks spännande tid som legosoldat hos de israeliska bosättarna."

"Jag satt i det provosoriskt uppförda lägret, uppslukad av andra korinterbrevet när jag blev varse om skottlossning utanför. Automatiskt osäkrade jag min 9 mm UZI. Det svarta stålet från mynnigsröret glänste fortfarande efter morgonens vapenvård. Jag smög mig fram mot lägergränsen.
Så fick jag syn på en palestinsk terrorist, kanske 12-13 år och beväpnad med en stor, vass sten som avancerade genom terrängen med ryggen vänd emot mig. Min mynningsflamma lyste upp mörkret när jag tömde magasinet mot djävulsbarnet framför mig. "Allahu akbar..." var det sista som slapp ur honom innan han skönk ner i ökensanden, genomborrad av ett 40-tal skott."

Christian BK Aasvestad sa...

Jag hoppas ni alla fattar att detta är en bluff/humorsajt som driver med kristna fundamentalister, det är ingen församling på riktigt!

Anonym sa...

Fråga 4 är helt enkelt underbar.

Anonym sa...

Kan du inte hylla din hjälte Chavez lite nu när han har "utökat" demokratin och sett till att all makt utgår ifrån honom själv?

Det är sannerligen sorgligt att vi nu återigen skall behöva se ett folkmord komma begås i socialismens namn. Historia är sannerligen ett ämne som inte skall underskattas.

Anonym sa...

Det är klart att det är ett skämt. Det går nämligen att skämta om kristendom utan att bli mördad. Världen vore bättre om samma sak gällde för alla religioner.

Jonas Ryberg sa...

Härligt att det kommer någon random snubbe och drar in Chavez i en helt irrelevant situation.

Sen är det ju skönt att man kan slänga in folkmords-referensen utan några som helst källor.

På internet är nog folk som bäst.

Fanny sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/SFFS

Anonym sa...

Det är ju helt otroligt att folk år 2007 inte har insett att SFFS är ett skämt. Vi skrattade åt dem när jag gick på gymnasiset, för sådär fem år sen...