söndag, februari 11, 2007

Nazistiskt dilemma

Idag gratuleras skojige Oskar Lindvallettårsdagen med bloggen. Han levererar samtidigt ett vansinnigt roligt smakprov på problem som kan uppstå i den nazistiska världen. Nazistiska Info 14 rapporterar om en för rörelsen viktig internationell framgång: den brittiske balettdansösen Simone Clark har meddelat att hon gått med i BNP, British Naional Party. Glädjande som detta må vara, finns här ändå närmast oöverstigliga problem:
Samtidigt som Simone Clark vid ett snabbt ögonkast ter sig vara ett starkt föredöme har historien dessvärre en mörk baksida. Clark är sambo med dansaren Yat-Sen Chang som är en kubansk medborgare med en kinesisk far. Clark påpekar att hennes intresse främst gäller gränskontroll. Vad Clark och hennes likar måste inse är hur pass viktig den rasliga hygienen är, det vill säga valet av partner, för med Clarkes föredöme är det ointressant hur gränskontrollen utövas. Europas folk är likväl dömt till förintelse om Clarkes val av partner praktiseras av en större skara.
Vi lider alla med våra rasrena vänner, men tröstar med att de i alla fall fick använda uttrycket ”en mörk baksida” på ett finurligt sätt.


Etno-chict foto: Svinstian. Se också här och här.

Inga kommentarer: