söndag, februari 18, 2007

Tv8. Sverige i Fokus

Medverkar ikväll i premiäravsnittet av inrikesmagasinet Sverige i Fokus, på Tv8, med Karin Pettersson, chefredaktör på tidningen Fokus som programledare. Jag, Fredrik Federley och Birgitta Ohlsson pratar om det politiska landskapet och höger-vänsterskalan i det. Det verkar som att man kan titta på webben också. Tv8, klockan 21.

Uppdatering: Nu är programmet upplagt på tv8.se

10 kommentarer:

Ali Esbati sa...

Jag har både klippt mig och skaffat ett jobb. Vad mer? ;-)

Anonym sa...

"Jag, Fredrik Federley och Birgitta Ohlsson"

När man räknar upp folk så nämner man alltid sig själv sist. Det tillhör allmän hyfs.

Ali Esbati sa...

Aha. Finns det ett samband med regeln om att man ska börja med de yttre besticken?

Linus sa...

Bättre är väl att räkna upp folk efter hur intressanta de är? Man börjar ju inte en uppräkning med en okänd och ointressant person..

Anonym sa...

Bra att du är med! Du borde synas mera. Du o Brink.

Anonym sa...

Fantastiskt intressant kanal!! Go åttan!

Anonym sa...

Jepp, tänker göra slag i sak och skaffa kanal 8. Tyvärr så erbjuder inte Comhem Fox News, vilket är synd.

Anonym sa...

Håller med David Sillén.
Alla i panelen var överens om att det behövs mer tydlighet mellan de politiska lägren. På frågan om hur Ali i framtiden (och om han får politiskt ansvar) ska bidra till sådan tydlighet svarade han instinktivt att han inte har några gemensamma ambitioner med övriga panelister (när det gäller politisk tydlighet).

Minst sagt förvirrande.

Anonym sa...

I love ditt minspel.

Unknown sa...

Ali, du var klart överlägsen de två andra. Man hade kanske önskat att du hunnit utveckla ett argument om varför högeralliansen anklagas för att ha dold agenda. Men det är ju som det är med de här korta debattprogrammen.

Birgitta är klart roligast. Hon har säkert övat i timmar framför spegeln med att slänga ur sig så många politiska floskler som det bara går på 5 sekunder... förutom att det är retoriskt puckat att prata så snabbt, så tror jag att de flesta inser att hon inte har något tydligt budskap hon vill komma med. Men jag tror inte hon bryr sig, bara hon får prata!!!