tisdag, april 24, 2007

Mångsidig

Walburga Habsburg Douglas (m) är inte bara ledande i kampen för minskat inflytande för kvinnor över sina egna kroppar, utan även – möjligen som en personlig kompensationsinsats när borgerliga regeringen drar ned på arbetsmiljöverket – arbetsmiljöarbetet i riksdagen.

[Tidningen Mitt i Strömmen låter sju nyvalda ledamöter komma till tals]

Så skulle jag trivas ännu bättre i riksdagen:

När man ställer sig åker stolen upp, och man behöver varenda gång höjdreglera den på nytt mär man sätter sig. Men som jag förstår håller förvaltningen på att göra en översyn över detta.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Walburga? Walburga?!

Anonym sa...

"... ledande i kampen för minskat inflytande för kvinnor över sina egna kroppar, ..."

Åh, f-n! En moderat som är prostitutionsmotståndare och vill ha kvar dagens kvinnofientliga sexköpslag, som inte låter kvinnor bestämma över sina egna kroppar, eller?

Jonas Ryberg sa...

Egentligen ska det ju dock vara Ärkehertiginna Walburga av Österrike. Alternativt kan man säga hennes fullständiga namn: Walburga Maria Franziska Helene Elisabeth von Habsburg-Lothringen

Välkommen till de nya Moderaterna.

http://en.wikipedia.org/wiki/Walburga_Habsburg_Douglas

the blogger himself sa...

Jävlar vilket namn. Jag tror inte det finns något värdigt sätt att uttrycka den undran jag slås av. Så jag går och ser kvällens film om kanotpaddling som helgsysselsättning istället.

Hm. Vad gjorde hon nu igen?

ZeS sa...

anonym 7:31:
Är det inte lättare att klicka på länkar än att skriva kommentarer?

Claes Nordmark sa...

Just Walburga Habsburg Douglas (yngsta dotter till Otto von Habsburg, ärkehertig och kronprins av Otto av Österrike-Ungern) är lite speciell, eftersom hon av moderaterna räknades som en av partiets riksdagskandidater med invandrarbakgrund. Och visst, hon har ju säkerligen grym förståelse för problemen med segregation ute i förorten...not!