onsdag, maj 09, 2007

Integrationspolitik på Södertörn

Möte idag hos Socialdemokratiska studentförbundet på Södertörn:
Tema: Sveriges integrationspolitik
Gäster: Masoud Kamali, som varit statlig utredare kring strukturell diskriminering, och Ali Esbati (v)
Plats: Södertörns Högskola sal MA756
Datum: onsdag 9 maj
Tid: 18.00

5 kommentarer:

Anonym sa...

ehhh, finns det ingen annan mötesdeltagare med kanske avvikande uppfattning? ska ni sitta där och säga att ni är överrens, att hans utredning är bra och övertygande?

inte fan är politiken "en särskild yrkessektor i samhället, där man har till uppgift att bestämma och stifta lagar, och där partitillhörighet är mindre viktigt än att man är politiker"

Anonym sa...

Jag tycker att det ska vara upp till fascisterna som kommenterar på Esbatis blogg att välja vilka som S-studenterna ska få bjuda in till sina möten. Eller varför inte bara Jan Björklund, det blir väl enklast och mest kostnadseffektivt.

Anonym sa...

anonym 2:41,

vore det inte enklast om du struntade i att gå dit. jag tycker det är ganska tydligt att det är frivilligt. det finns säkert något rasistiskt möte samtidigt på stan. ring folkpartiet o fråga.

/j

Paula sa...

HUR i hela friden kommer det sig att de allra flesta som kommenterar på Esbatis blogg kommenterar anonymt och alltså inte står för sina åsikter? Och hur kommer det sig att alla är så otrevliga mot varandra?
De här två sakerna gör att det är omöjligt att ta dessa anonyma gläfsare på allvar, tycker jag.

sevgi sa...

Hej till de anonyma,
Om ni undrar varför inte någon från regeringen eller ett högerparti inte närvarade kan jag säga det varför: När de vi inbjudit hörde att Kamali ska komma så de att de inte ville komma och vågade helt enkelt inte ta debatten. De som sa det är kända riksdagspolitiker från Fp. Sedan har vi velat se en annan som kritiserat utredningen som Kamali verkade i fick vi samma svar. "Nej Tack". Alla ledarskribenter från DN och Sbd fick det. Detta bör säga ganska mycket.

ordförande för Sapere
sevgi