onsdag, augusti 01, 2007

SM i insinuationer. Eller: hur mycket kan man krama ut ur en redan urkramad trasa?

Göran Persson får - som alla andra tidigare riksdagsledamöter - komma in i riksdagshuset om han vill. Sossarna ska, eventuellt, fortsätta upplåta ett rum till honom där. Gäsp gäsp. Ändå lyckas DN prestera en artikel som får det att låta som att det är något storartat fuffens på gång. Bra att använda sommarens lugnare tempo till att öva inför nästa val.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så du ser med andra ord inga som helst problem med att lobbyister ges sådan tillgång till riksdagshuset? Eller är det ok bara så länge de tidigare har suttit i riksdagen?

Att det här ges uppmärksamhet just nu är förklarligt med tanke på att Persson gått över till just lobbybranschen och givetvis att allt som gör Persson mediebevakas, men eventuella demokratiska problem med lobbyism är inte nya.

Micke sa...

Var satt Littorin innan valet Anonym?

Hade han varit eller var han vald riksdagsman?

Var det ok för inkonsekvenshögern att han satt där han satt när det påtalades?

Anonym sa...

Fan. Är du här och spammar frågor oxå Micke ?

Calle sa...

Är ju ungefär lika överdrivet som när alla socialister gjorde världens grej av att ett par moderata ministrar inte betalat för TV-kanaler som de inte ville ha, eller?

Anonym sa...

Är du bara naiv, eller ha även du en dold agenda? ;-)

Självklart skall inte en person, Persson, få behålla sitt arbetsrm och kunna ta emot besök i egenskap av pr-man nu när han är privatanställd.

Det är mina, och dina, skattepengar som går till en privat firma! Dessutom ser jag allvarliga risker med att låta pr-verksamheten få egna rum i Riksdagen!

Han har och hans arbetsgivare har säkert råd att hyra ett rum på andra sidan gatan från Riksdagen.