onsdag, september 12, 2007

Utnämning

Säga vad man vill om regeringen, men den är i alla fall konsekvent. Luckan efter den herrklubbsvitsige Mikael Odenberg fylls nu av en annan progressiv kämpe, nämligen Ewa Björling. Ewa Björling har på senare tid särskilt ägnat sig åt att fördöma det palestinska motståndet mot Israels ockupation samt i övrigt understödja allmän hetsspridning i linje med Israels och USA:s strategiska behov. I en tid då fler, inte minst betydande fackföreningar, till exempel i Storbritannien, Sydafrika och Norge, börjar uppmana till bojkott av apartheidstaten Israel, har Sveriges blivande handelsmminister engagerat sig i brännmärkning av bojkottinitiativ. För sina insatser belönades hon förra året med ett pris utdelat av Zionistiska Federationerna, för ”utomordentligt stöd till Israel, Jerusalem och Sionismen”. Kul med ytterligare förstärkt folkrätts- och rättviseperspektiv på UD.


PS. Här en annan prisutdelning för utomordentliga insatser.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Att bli hyllad av folkmordsförespråkande fascister är uppenbarligen något hon är stolt över.

Anonym sa...

hon har en porsche dessutom

/j

Anonym sa...

porschen är väl i o för sig en av få sköna grejer m henne.

/j

Rawia Morra sa...

Hon är doktor. Skulle nog behöva åka och ta reda på hur palestinska läkare har det i Gaza!

Jag förstår inte att folk kan leva utan att se enkla sammanhang! Vidrigt!
Och så undrar vi varför Sveriges utrikespolitik är som den är!

Anonym sa...

Dessutom har hon haft svart arbetskraft. Vilket ses som en merit inom Moderaterna.

Bulten i Bo sa...

För sina insatser belönades hon förra året med ett pris utdelat av Zionistiska Federationerna, för ”utomordentligt stöd till Israel, Jerusalem och Sionismen”. ... PS. Här en annan prisutdelning för utomordentliga insatser.

Man ska dock känna till att Israeler.com inte drar sig för att ändra historien och retroaktivt dra tillbaka priser utdelade till...låt oss säga...mindre medialt gångbara personer.

Listan av de 5 personer som deras läsare nominerade för att få ett träd planterat i deras namn såg 1 januari 2004 ut så här, notera även Hans C Pettersson, just det, kristdemokraten i Malmö som driver bloggen "Jihad i huvudet" som Milton Frihetsson brukade kalla den för.

Två månader senare hade helt plötsligt antalet nominerade personer i bästa Stalin-stil sjunkit till 4, listan såg då ut så här.

Så om Ewa Björling vill vara säker på att få behålla sitt namn i rullorna bör hon nog vara försiktig när hon trampar på gaspedalen på den lila Porschen.

Rawia Morra sa...

Bulten i Bo,

De här två varianterna på en och samma lista var obetalbara! Fick mig ett gott skratt faktiskt.

Det är nåt för Jinge det!

tommy sa...

Låter som en skön avundsjuka på att folk äger en finare bil på detta stället. Skaffa jobb och arbeta ihop till en fin bil själva!

Gnällspikar!

Men det är väl en del av socialisternas och kommunisternas kännetecken, avundsjukan...

kalle sa...

hennes syn på marocko och västsaharafrågan (senast manifesterad i en debattreplik i gp för några veckor sedan) är också minst sagt intressant.

Then französke-kocken och pasteybakaren sa...

Det känns bra att ha lagstiftare som inte respekterar eller följer lagarna. Det känns ännu bättre att ha statsråd som stödjer fascistiska apartheidstater.

nicklas eriksson sa...

Björling stödjer terrorstaten Israel. Fredrick Federley skänker pengar till den sammas krigsmakt. Fredrik Malm driver en kampanj som heter USA in i Iran. Odenberg avgår för att han inte får tillräckligt med pengar till bomber och andra överjävliga dödsmaskiner....

Vad är det för fel på borgerligheten, var kommer längtan efter blod och krig ifrån?