fredag, november 19, 2010

Globaliseringskonferansen 2010, Oslo

Globaliseringskonferansen 2010 i Oslo tjuvstartade igår kväll och bjuder på ett mycket intressant program de kommande tre dagarna.

Själv ska jag vara med på nedanstående arrangemang i eftermiddag.

Stomøte
Verdensøkonomien mellom krise og håp

Finanskrisa har nå utviklet seg til å bli en sosial krise, med enorme gjeldsbyrder for land. Mens finansherrene som skapte krisa, har kommet seg styrket ut, er det nå vanlige arbeider som sitter igjen med regninga. Hva er årsaken til den situasjonen vi nå er oppe i, og finnes det alternative måter å komme seg ut av uføret på? Fredagens stormøte blir et temamøte om krisa i verdensøkonomien. Hit kommer økonomene Erik Reinert og Ali Esbati i tillegg til leder i Attac Norge Benedikte Prynseid Hansen og den islandske forfatteren Einar Mar Gudmundson. Etter innledningene blir det en sofagruppediskusjon som ledes av Liv Guldbrandsen.

Fredag 19/11, 16.30-18.30, Sal A
Arrangør: Norges Sosiale Forum

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul killar du umgås med, Attac Norge!?
Det är väl samma slödder som i Sverige antar jag. Rätta om fel.

Anonym sa...

Hej Ali,

Var det nån som filmade eller tog ljudupptagningar månne?.

Ali Esbati sa...

@11.00 Vet ej, tyvärr.
@9.19 Nu var du väldigt heteronormativ.

Anonym sa...

intressanta grejer. om bara norrmännen/kvinnorna/whatever lade ned sitt sagan om ringen-lingo och pratade engelska så man förstod dom. Att det inte vart krig under unionsupplösningen berodde på att svenskarna vart trötta på att inte fatta ett jota av vad dom sa. Finska är ju lättare att förstå, och således var Finland en del av Svea Rige i sisådär 600 år.