söndag, december 18, 2005

Humor som även är rolig

Jag vill tipsa om två bloggar som är jättekonstiga och väldigt roliga. Nästan all bra humor bygger som bekant på upprepningar. Det fattar de här. Om man inte fattar att det är roligt, ja, då fattar man inte. Så enkelt är det.

Gycklargruppen. Humor ur ett slags senmedeltida perspektiv.
Dubbelt så kul. Dubbel glädje är dubbel glädje.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ali, kan du sluta ta bort kommentarer som är obehagliga för vänstern. Är det öppen debatt eller?

Anonym sa...

Ali, varför bloggar du om detta, varför inte nämna det lyckade valet i Irak? Varför är vänstern så tyst när ett utsatt folk försöker hitta sin framtid? Stämmer det inte med er världsbild?

Anonym sa...

...därför att Ali fortfarande sitter och försöker komma på något negativt att skriva om Irakvalet. Han har inte lyckats ännu, men tids nog - efter någon veckas krystande - gör han det, var så säkra.

Anonym sa...

"jättekonstiga?" Din humor är lika torftig och naiv som ditt språk. Inte ens en 7-åring skulle tycka att de två websidorna som du länkar till är särskilt roliga.

Anonym sa...

Va?? Du måste skoja. Hur kan du tycka att de inte är roliga?

Anonym sa...

Jag skriver själv för dubbelt så kul... tycker ni inte att det är roligt så bevisar det bara att ni inte är kapabla till att uppskatta sånt som är dubbelt så roligt... dubbelt så kul ger exempel på humor av annan dimension än parlamentet och på spåret...

Anonym sa...

Dubbelt så kul var faktiskt rätt så kul.

Den andra var lite som Killing när dom är sämst.

Anonym sa...

Inte roligt alls!

Förstår inte varför Ali publicerar sådana anti-semitiska länkar.

Anonym sa...

Själv läser jag numera Esbati endast i underhållningsyfte. Och upprepningsfaktorn kan man inte klaga på.

Anonym sa...

Jag noterar att Esbati länkar till en blogg som öppet hånar Kikki Danielsson, en människa som kämpar för sin värdighet mitt i sosse-Sverige. Det är faktiskt inte alls kul.

Anonym sa...

ja hennes öde kan man verkligen skylla på såssarna!!

Anonym sa...

Och på den andra sajten hånas den utmärkte skribenten Johan Norberg för sitt hår. Helt pubertalt och synnerligen irrelevant.

Anonym sa...

Håller med.

Timbro nivå på det skojiga.

Anonym sa...

"...Kikki Danielsson, en människa som kämpar för sin värdighet mitt i sosse-Sverige"

Det där är nog faktiskt bland de roligaste uttalanden jag någonsin läst! Sitter här och småskrattar lite för mig själv... "Luf-forever" kan inte vara någon riktig liberal, ty det är ju ett allmänt känt vetenskapligt faktum att liberaler lider av en patologisk humorlöshet.