onsdag, maj 31, 2006

Manlig homosocialitet - ett spektrum

Inte kul:


Kul:

17 kommentarer:

Anonym sa...

rofl!!

Anonym sa...

Sälja vapen till krigförande länder och diktaturer, öva med ryska krigsförbrytare och ställa stridande trupp under NATO-befäl i ett ockuperat land på andra sidan jordklotet - nålen rör sig inte.

Några svenska värnpliktiga skojar till det - KRIGSRUBRIKER OCH NACKENCHOCK, i en dag.

Anonym sa...

"Ryska krigsförbrytare".....

Utveckla det och läs in din (inte marknadspravdas USA/€U/NATOs) tolkning av begreppet.

Ryssland för till skillnad från västmakternas imperialistiska ockupationstrupper inga massmördarkrig tusentals mil hemmifrån.

Tjetjenien som jag antar att du syftar på är ryskt territorium och enligt alla internationella lagar i världen har man rätt att försvara sig mot den spillra av terrorister som USA och €U beväpnat och utbildat sedan kalla kriget, stödet bland Tjetjenerna för dessa "frihethjältar" för att använda amerikansk naiv retorik, är i det närmaste obefintlig speciellt efter mordorgierna och våldtäkterna av påtända galningar med amerikanska vapen, mot flyende ungar Beslan.

Västmakterna vägrar trots internationellt överenskommna lagar upphöra med stödet till dessa massmördare utan härbärgerar dessutom några av deras värsta företrädare, där har du "krigsförbrytarna" och inte minst deras uppdragsgivare Bush & Blair.

Hur tror du att USA skulle reagera ifall Ryssland eller Kina omringade landet med en aggressionspakt liknande NATO och utbildade terrorister inne i USA?

Anonym sa...

Det är lätt att rapa upp vad man får nerkört av Aftontramset och SVT dagligen men en annan sak att förstå innebörden...

Det var Zbginiev Bzezinski Reagans polskättade rådgivares ide att omringa Ryssland med NATO tillsätta lydregimer i randstaterna och "köra upp en kniv underifrån"......

Anonym sa...

Att det nya ryska imperiet utgör en motmakt det amerikanska imperiet gör inte folkmordet i Tjetjenien eller någonting annat dåligt i landet automatiskt bra. Det är fortfarande dåligt och ska naturligtvis, av varje tänkande människa, starkt kritiseras.

Ja, jag sa krigsförbrytare och jag står fast vid det. Era dåraktiga stalinist-putinister...

Anonym sa...

"Ryska imperier" kvarstår tydligen som hjärnspöken hos efterblivna liberalmuppar, kalla kriget är slut, inse det och kom fram ur buskarna.

Något "folkmord" ur någon definition har aldrig förekommit i den nu avslutade kampanjen mot västmakternas banditligor i Tjetjenien, däremot ett stort antal döda på båda sidor i en onödig konflikt som aldrig uppstått om inte USA initierat den, så som man nu försöker underblåsa konflikter med nyss tillsatta lydregimer i den oljerika regionen. Den utvecklingen har nu avstannat till USA/€Us förtret men till förmån för regionen dess folk och ledare.

"National endowment for democracy" den amerikanska sk.NGO som huvudsakligen avlönar terrorister och professionella samhällsomstörtare i det anglo-amerikanska massmördarimperiets tjänst sade nyligen att "det behövs ett nytt Beslan" och klargjorde därmed sin inblandning i blodbadet på skolungarna.

Uttalandet förbigicks naturligtvis med största medieskugga i marknadspravdas papegojmedier men sände kalla kårar och ilska hos alla berörda parter i den drabbade regionen, såväl ryssar tjetjener och andra folkslag i Ryssland fördömde uttalandet och utländsk inblandning i dess interna angelägenheter av det slaget.

För den som stänger av skvalet från FOX CNN och SVT ett tag och lyssnar uttåt kommer att märka att det råder fred i Tjetjenien idag. majoriteten Tjetjener Ryssar och andra folkslag vill leva ifred med varandra, USAs banditligor får nu istället operera utifrån Pankisidalen i Georgien där västmakternas tillsatta lydregim vann "ett demokratiskt" val med 97%(!) av rösterna detta räknades naturligtvis som höjden av "demokrati" av USA/€U samtidigt som man fördömde den socialistiske presidenten Lukashenkos 84% i Vitryssland som "odemokratiskt".....

Anonym sa...

"...västmakternas banditligor i Tjetjenien"

"...klargjorde därmed sin inblandning i blodbadet på skolungarna."

Du måste sitta inne med en massa information som resten av världen inte har. Hämtar du den från Sion Vises Protokoll?

"...samtidigt som man fördömde den socialistiske presidenten Lukashenkos 84% i Vitryssland som "odemokratiskt""

Jag anar ett visst stöd för "den socialistiske presidenten Lukashenkos" regim? Är det så?

Måste vara jobbigt att vara en av de få sista kvarvarande Sovjetkommunisterna i dessa tider?

Anonym sa...

Javisst, Lukashenko backas upp av en klar majoritet av Vitrysslands befolkning, utan fuskval och undantagstillstånd som tillsatte massmördaren Bush och hans oljeoligarker eller ständiga omval tills resultatet blir "rätt" som i €U.

Receptet är självständighet mot västliga aggressioner öppenhet sociala reformer och näst intill obefintlig arbetslöshet.

Att man som i marknadsdiktaturerna i väst inte uppmuntrar de lägsta instinkterna hos vissa depraverade individer till självberikning på det allmännas bekostnadt, ses som ett stort plus.

Anonym sa...

Noterar att liberalmuppen inte har något annat att komma med än upprapade citat och flosker, måste vara svårt att vara en av de sista råttorna på det sjunkande skeppet, oförmögen att simma på egen hand....

Anonym sa...

Jag tror att följande snarare är receptet: Riggade val och förföljelse av oliktänkande. Är det denna demokrati du eftersträvar?

"At the protest that followed, Anatoly Lebedko, an opposition leader, was dragged into a Minsk pizza restaurant and beaten. Mikola Statkievich, another opposition figure, was sentenced to three years' forced labour..."

"...a third politician, got five years in jail for stealing computers from his own workplace."

"People have been arrested simply for holding candles in public, a silent protest that is staged on the 16th of each month, the date of two disappearances. In the courts of Belarus, says Ms Revyaka, there is Soviet-style “law by phone” as the judges take their orders from the government."

Källa: http://www.economist.com/displaystory.cfm?story_id=5624981

Var det detta du kallade "öppenhet"?

Anonym sa...

"Noterar att liberalmuppen inte har något annat att komma med än upprapade citat och flosker..."

Jo, jag kommer med källhänvisningar från seriösa medier. Vad kommer du med förutom öknamn? På vilket sätt för du diskussionen framåt? Berätta.

Anonym sa...

Är det någon som har hört någon förklaring till VARFÖR de är nakna? Det måste ju vara väldigt opraktiskt och obekvämt att springa omkring naken i skogen med vapen och dessutom i grupp?? Kanske har försvaret dragit ned på tvättmedel nu efter besparingsbetingen...det är väl den enda tänkbara fördelen med att avstå från kläder vid skjutövningar.

Anonym sa...

"Jo, jag kommer med källhänvisningar från seriösa medier."

Sedan när räknas marknadspravdas propagandaorgan som "seriösa nymedier"?

FOX? CNN? BBC? SVT? Varifrån hämtar de sina "nyheter"? Vem är det som säger vad och varför?

Berätta gärna det och varför du rapar upp västmakternas diffusa nybegrepp "krigsförbrytare" utan andra bevis än de du har nedkörda i halsen?

Har du överhuvudtaget någon egen uppfattning alls om vad begreppet betyder?

En liten hemläxa INNAN du slår på papegojmedia igen:

Vilka förbrytare? Vilka krig? Vilka lagar? Vems definition?

Se där, det går att tänka själv bara man vill....

Anonym sa...

innerst inne är vi män bögar, let's face it. ibland blir lusten för svår att förtränga och den måste komma till uttryck.
en nyfödd och förvirrad homosexualitet är vad jag ser på bilden. lust på stapplande steg...

puss!

Anonym sa...

Marek vad sägs om att läsa tex Amnestys rapporter ja vem äger Amnesty – denna marknadspravda - kan man ju fråga sig.

"innerst inne är vi män bögar, let's face it. ibland blir lusten för svår att förtränga och den måste komma till uttryck.
en nyfödd och förvirrad homosexualitet är vad jag ser på bilden. lust på stapplande steg...

puss!"



Lumpen är som ett fängelse en plats för experimenterande. ;)
Puss på dig

Anonym sa...

"Sedan när räknas marknadspravdas propagandaorgan som "seriösa nymedier"?"

Jag antar att du håller på att lära dig att citera? Ett tips i så fall. Jag sa "seriösa medier".

Annars så räknas fortfarande The Economist som den mest ansedda tidskriften i världen. Det finns ingen annan tidning som kollar sina källor så noggrant som The Economist.

"FOX? CNN? BBC? SVT? Varifrån hämtar de sina "nyheter"? Vem är det som säger vad och varför?"

Jag trodde vi pratade The Economist. Att nämna SVT och Fox i samma andetag är bara misskrediterande.

Annars får du gärna berätta på vilket sätt The Economist hade fel i sin rapportering från Vitryssland i stället för att bara länka hej vilt. Stämmer deras uppgifter inte?

Inte det, ja då kan du fortsätta sitta och mumla för dig själv.

Anonym sa...

På tal om inte roligt och försvaret måste det sägas att den här bilden är jävligt osmaklig! Och som vanligt när det gäller metro finns inte ett uns av journalistik.

/Ola