söndag, juli 16, 2006

Att mörda barn och ord

Mellanösterns enda demokrati angriper terrorns infrastruktur och visar återhållsamhet i sin rätt att försvara sig.

PS. Just don't mention the occupation.

24 kommentarer:

Anonym sa...

Lösningen på problemet med världens sista apartheidstat skulle förutom att alla religioner och folk i landet fick samma rättigheter och att murarna revs innebära att västmakterna förlorade sin bastion mot en omvärld som har andra drömmar och styrelseskick än de mammonitiska och strikt marknsdliberala som globaliseras från Tel aviv/Washington...puh! vilken mardröm......

Anonym sa...

Bilder vi aldrig får se, namn vi aldrig får höra.

I de västerländska mediekonglomeraten kan ingen höra dig skrika, om du inte är ett värdigt offer.....

Anonym sa...

Ikväll ligger evakueringen av svenskar etta på dagordningen.

"Bombdåd i Indien"

Inga svenska rapporteras skadade....prioriteringar...

Anonym sa...

Det känns så offantligt hopplöst! Jag skickade bilderna och vad som stod på AA:s hemsida, till de stora medierna... Tycker att Ali kan uppmana fler att göra det.

Anonym sa...

Ansvaret ligger i Syrien och Iran

Anonym sa...

jaså micke?
mörda barn och skyll på någon. hållbart i en rättegång?

Anonym sa...

Justin Raimondo

In 1996, a group of pro-Israeli Americans – including Richard Perle, James Colbert, Charles Fairbanks Jr., Douglas Feith, Robert Loewenberg, David Wurmser, and Meyrav Wurmser – prepared a policy statement for then-Prime Minister Benjamin Netanyahu that proposed a strategy of regime change as the only solution for Israel's growing encirclement and isolation. The main problem, they averred in "A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm," was Syria, and the troublesome border with Lebanon:

"Syria challenges Israel on Lebanese soil. An effective approach, and one with which American can sympathize, would be if Israel seized the strategic initiative along its northern borders by engaging Hizballah, Syria, and Iran, as the principal agents of aggression in Lebanon."

But this could occur only if Iraq was taken out first:

Läs mer:
http://antiwar.com/justin/

Justin Raimondo har även skrivit boken

Terror Enigma: 9/11 And the Israeli Connection

Anonym sa...

Befängt att påstå att Syrien och Iran ansvarar för israelska attacker. När ekar namnen av palestinska och libanesiska fångar i Israel i världens nyheter? Aldrig. Och när något görs för att befria de fångarna ses det som terrorism, medan när Israel stänger av allt vatten i Gaza, totalförstör fabriker och universitet och bombar ihjäl folk i dessa länder ses det som försvar.

Jag menar, somliga försöker påpeka detta hela tiden, men det får aldrig officiell status. Jag skyller på fotbolls-VM.

Anonym sa...

Befängt att påstå att Syrien och Iran ansvarar för israelska attacker.
------------------------------
Mer befängt än att påstå att Usa står bakom Israel och drar i trådarna?


Sanningen är att det dras i trådar på bägge sidor.

Vem man gör en tjänst genom att bortse från det vet inte jag.

Det är klart.Skiter man i det så blir ju allt mycket enklare.

De är bra när saker är enkla.

Anonym sa...

jaså micke?
mörda barn och skyll på någon. hållbart i en rättegång
--------------------------

I det här fallet?

Jag vet inte.Med Usa´s veto rätt i den enda instans som skulle kunna ha nåt att säga om saken så är det knappast sannolikt.

Att Israels svar på attackerna inte är proportionerligt är uppenbart men det var inte dom som satte bollen i rullning den här gången.

Anonym sa...

MEn va fan micke... hur politiska libanesiska eller palestinska politiska fångar är alltså inte att sätta bollen i rullning..? Eller är definitionen av terrorist egentligen bara vad vi identifierar som ett hot mot våra intressen!?

Anonym sa...

Som polackerna satt bollen i rullning när de attackerade Hitler Tyskland under andra världkriget enligt trovärdiga källor...?

Med dagens retorik skulle Hitler Tyskland attackerat Polen för självförsvar. För att skydda sina medborgare?

Anonym sa...

Den som vet vet att sionisterna var tvungna att sätta igång folkmord på palestinierna då de skulle etablera den israelska staten. Det kan inte direkt sägas att det var judarnas "fel" att det hela inträffade men metoden var lika ful som annan utrotning i historien. På tal om bollar i rullning.

Anonym sa...

Ja är de inte lustiga att se, liberalmupparna?

Huvudmålet med Israels aggressioner är Syrien eftersom Syrien är det enda land där den USraeliska ordningen inte gäller, syrien kan försvara sig själv och skulle om den sionistiska apartheidstaten försöker, mobilisera hela regionen i självförsvar därav minimassakern på Libanon.

Israel fick in USA och dotterbolaget €U i Irak och blev därmed av med en stark stat i sin närhet, gratis.
Den sionistiska expansionen mellan Eufrat och Nilen bekostas helt med icke-kosher kanonmat från västmakterna och nu kommer man utan tvekan att kalla på förstärkning från den ultrahögerliberala sionisthögern i USA, förstärkningen kommer om man får tro Justin Raimondo´s redogörelse för den amerikanska sionistmaffians "clean break"-plan för mellanöstern

Anonym sa...

Folkopinionen och mediafabriken i väst har diametralt motsatta uppfattningar, som vanligt.

Medan medierna antingen förtiger sionisternas övergrepp eller blåser upp Israeliska uttalanden baserade på lögner, ligger sympatierna i väst hos offret hos Palestinier och Libaneser, men regeringarna är handlingsförlamade i vanmakt.

Kände de inte sina överordnade förr så gör de det nu och håller käft.

Ludde sa...

mika: Hahaha, jag trillar av stolen här! Är du en sån där kis som tror att allt som står på internet är sant? Fantastiskt vilket antisemitiskt dravel du länkar till. Är det sådant du vill bli kopplad samman med?

Anonym sa...

Ja det är fördjävligt!

Anonym sa...

Fantastiskt vilket antisemitiskt dravel du länkar till. Är det sådant du vill bli kopplad samman med?

Here we go again...

kritisera Gud, Jesus eller Isalm men våga inte kritisera Israel.

Anonym sa...

Visst är det förjävligt!

Anonym sa...

Mika,

Dina föräldrar hade rätt och du hade fel. Acceptera och lev vidare.

Anonym sa...

Present till alla:

http://editorialcartoonists.com/cartoon/display.cfm/20848/

Anonym sa...

Vidrigt. Araberna är vår tids negrer. De har inga rättigheter och ingen bryr sig om vad som sker med dem.

Anonym sa...

Kul att se hur en hyfsat smart (men fortfarande med galna åsikter) människas blogg blir kapad av en massa mentalsjuka konspirationsteoretiker. Glöm inte de dagliga pillrena så ska ni nog se att folk kanske till och med någon gång om året kan tänka sig att lyssna på vad ni har att säga.

Anonym sa...

Efter en stunds bortavaro från bloggen känns det extra beklagligt att se hur nivån på kommentarerna blir värre och värre varje dag. Ska vi inte skärpa oss lite granna??