torsdag, november 24, 2005

Back to Bosse

Dels förtjänar Bosse Ringholm respekt för att ha reagerat engagerat upprört på en journalist som han uppfattade som enkelspårig och oförskämd. Det borde fler göra. Men ytterligare fett med cred till Ringholm för denna riktigt, riktigt roliga drift med reprortern. Expressens rubriksättare har lite svårt för att greppa humorn. Läs ockå detta i samma tidning. Maken till långsökt får man leta efter – skojsighetsförsöket till trots. Här ska Bosse bashas, oavsett vad som hänt, och man anar inte så lite magsafter. Påminner faktiskt en del om hallået kring kulturpartiet i somras. Den media som stampar fram nyheter efter egen logik kan inte heller hantera att den logiken ifrågasätts. Det är faktiskt ett samhällsproblem.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer nog aldrig sluta skratta.

Anonym sa...

Jag ar osaker pa om det var "stor humor" fran Bossa, eller bara en (extremt) tafatt bortforklaring.

Ironi ar ju svårt i text.

Anonym sa...

Klart att det är humor från herr ringholm. Vem kunde tro att en helnykterist kunde besitta en sådan fömåga.

Anonym sa...

Väldigt kul, särskilt drapan om "säkerhetsrisk" i Expressen..
Bland det roligaste som den tidningen har publicerat sedan de med stor upphetsning konstaterade att "Michael Jacksons näsa är död" för några år sedan.
Som nyhetsorgan är Expressen inte särskilt bra, men som skämttidning helt ok.

Anonym sa...

Ni måste fan skämta!?!

Inte fan är Bosse en ”gigant”, Däremot är han en maktsosse som inte har mycket resultat att vis upp. Han vet att det är svårt att driva idrottsföreningar, men vad gör han åt det? Jo han fuskar istället för att arbeta för förändringar. Han har varit på AMS i flera år utan att lyckas få denna avgrund till myndighet att fungera……


Behöver man fortsätta?

Han är kass, obegåvad och oärlig. Tycker ni verkligen att han är en värdig förtroendevald?

Anonym sa...

Vad tycker Ali om Bosses ambitioner på att stoppa kampsporterna?

Anonym sa...

Luffaren Majed Safaee fortsätter sin Bossebashing.. www.maktmissbruk.se

Anonym sa...

Det är OK att skattefuska så länge man är vänster. Det är äckligare när högern skattefuskat, det är ju dom vi vill sätta åt med skatter.

Anonym sa...

Men Anonym... "det är OK att skattefuska så länge man är vänster" skriver du. Men hugaligen människa... sån uppfattning du har... man blir ju chockad. Det är väl aldrig OK att skattefuska. Märklig uppfattning, men det är ju din egen så du mår väl få ha den ifred.

Anonym sa...

Bosse Ringholm! Vice statsministern som är "Rolig som ens BH"

Anonym sa...

Vet inte varför folk bashar Bosse Ringholm för det han sa "off the record" i regeringskansliet. Det var tammefan det bästa han sagt!

Anonym sa...

Då är det bekräftat vad vänstern i det här forumet har för kriterier på en finansminister.

Linus sa...

Sakta men säkert träder Ringholm fram som en av regeringens roligaste och mest slagkraftiga ministrar. Ser fram emot fortsättningen på denna följetong.

Anonym sa...

Vad jag inte förstår är varför han gick ut och backade om polisuttalandet. Att polisen är slöa har väl många märkt som kommit i kontakt med dom. Kolla bara på vilken procent uppklarade brott dom visar upp...
Politiker idag är så hunsade av media att de äter upp sina egna slipsar om det för drevet på villovägar.

Kul konspirationsteori om Pentagon för övrigt. Min favorit är ändå hur USAs regering tillät Bin Laden-familjen (kompisar till Bush-klanen) flyga ut ur USA med sina privatjets efter 9/11. No questions asked.

Sen invaderade de Irak för att täcka upp sitt lands framtida oljebehov. Verkligheten överträffar dikten.