torsdag, november 03, 2005

Kryckterrornätverk

TT meddelade häromdagen, att riksdagsmannen Arne Kjörnsberg inte ville delta i en debatt organiserade av Villaägarnas riksförbund sedan han utsatts för hot.
- Jag har fått rådet av människor som kan säkerhetsfrågor att inte delta i Villaägarnas möten, säger riksdagsmannen från Borås till Sveriges Radio Sjuhärad.
Kjörnsberg har vid ett tidigare tillfälle angripits med en krycka i samband med de världsberömda fastighetsskattekravallerna.

Rimligen är det dags för Thomas Bodström att verka för att Villaägarna förs upp på EU:s terrorlista och personer löst kopplade till organisationen hämtas av maskerade agenter från till exempel riksdagens bostadsutskott för att sändas till hemliga hyresrätter på okänd ort. Ung Vänsters förbundsstyrelse framförde liknande krav redan när det begav sig för drygt tre år sedan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Faktiskt nästan lite humoristiskt! :-)

Anonym sa...

Klockrent!

Anonym sa...

Dags för Ung Vänster att skicka bidrag till denna organisation med andra ord.

Ung Vänster: Bryt mot lagen - stöd PFLP!

Anonym sa...

hahaha klockrent!

Peters kommentar alltså...

Anonym sa...

Ung Vänster, vilket skämt. Terroristkramare oavsett vad det gäller. Nu stödjer dom den här patetiska terrororganisationen. Vad kommer efter detta? CIA?

Anonym sa...

Det finns en stor och avgörande skillnad mellan en enskild villaägarens övertramp riktad mot ansvarig politiker och en organiserad bomb- och mordkampanj riktad mot oskyldiga civila. Bortom den hyperpolariserade skyttegravspolitiken är detta uppenbart för de flesta. Att människor som drivs från sina hem blir arga är förståelig och gäller oavsett det sker här i Sverige eller någon annanstans.

Anonym sa...

C. L. K. Aqurette: "Det finns en stor och avgörande skillnad mellan en enskild villaägarens övertramp riktad mot ansvarig politiker och en organiserad bomb- och mordkampanj riktad mot oskyldiga civila."

En mindre men inte helt oviktig skillnad är också att Ung Vänster har valt att stödja den senare varianten av "övertramp" med "organiserad bomb- och mordkampanj riktad mot oskyldiga civila.".

Anonym sa...

Det är inte konstigt att man som villaägare (nåja, liten stuga) blir i det närmaste kryckterrorist. Det är villaskatten, det är uppvärmningen, det är elräkningen och det är hundbajs i tomtgränsen.
Groteskt!
Protest!