måndag, januari 09, 2006

Maskeringsförbud?

Militanta antidjurrättsaktivister. Bodström underrättad?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det är viktigt med masker om man nu ska bryta mot lagar.

Har man inte mask så vet ju alla vem man är.

Det är ju dumt.
Jag föreslår att alla har mask och varför inte facklor också??

Även i riksdan t.ex.På det sättet så blir man ju dessutom tryggare.
Ingen vet vem man är.

Sen är det ju så snyggt också.

Dödslooken liksom...

Anonym sa...

Ska man ha mask så ska man även ha hjälm. Skydd mot rättstatens yttrandeofrihet och polisens batonger skall gå hand i hand, är mitt förslag.

I riksdagen är det dock inte lika solklart. Tycker dock att språktester och kukukluxklan-beklädnad torde vara obligatoriskt för folkpartiets integraionexperter, för så att säga inte spä på politikerföraktet då de alltför ofta beskylls för att hyckla d.v.s prata om en sak (språktester) men göra något helt annat (prata sämre än varje råkriminell invandrare).

Maskeringar är ju inte så vackert, men det är ju inte heller målrationell och visionslös politik, fast man kan ju ha inbyggd mp3-spelare i masken för att lyssna på musik som i sin tur är vacker. Färdiganalyserat: sätt obligatorisk maskering på dagordningen. Benji

Anonym sa...

Självklart skall ingen få utrycka politiska åsikter anonymt. Kollektivt grupptryck är naturligtvis ett måste för att få den rätta samhällsandan. Valhemlighet vilket trams, vad är en sådan röst värd, man borde inte få rösta om man inte står för vad man tycker,

Se bara hur det gick i de brittiska kolonierna i Amerika, ”The Federalist Papers” som var propaganda och argumentation för bildandet av USA skrevs anonymt och under pseudonym. Se hur det gick nu är ättlingarna till dessa ”maskerade” huliganer överallt och ställer till det.

Anonym sa...

En vän till mig blev nedslagen med en flaska på öppen gata i Australien för en knapp månad sedan. Han och hans svenska vänner hade ett luciatåg för att glädja lokalbefolkningen, men dessvärre blev han tagen för en Ku Klux Klan-anhängare i sin stjärngossedräkt.

Av det lär man sig att det inte alltid är som det ser ut. Exempelvis kan det vara så att hönan på bilden håller på att befrias från det israeliska förtrycket av militanta antiockupationsaktivister. Sannolikt har de iscensatt det omgivande engelska vädret som en avledningsmanöver.

Leve hönan! Leve friheten!

Anonym sa...

Skriv under protestlistan mot antikommunismen:

http://www.no2anticommunism.org/en/index.php

Anonym sa...

Men varför används inte de på bilden bombbälten i mot flunsan?

Anonym sa...

Maskeringsförbud, vad är det för trams? Det som ska vara förbjudet är ju att göra dumma saker typ råna banker, slå sönder skyltfönster och kanske i viss mån kommunistiska och nynazistiska uttryck, symboler osv. Men mask måste man ju alla fegisar få ha så klart.

Anonym sa...

Ni har alla fått det om bakfoten - det ni ser på bilden är den nödvändiga skyddsutrustningen för dem som jobbar med fågelinfluensa bekämpningen.

Anonym sa...

LOL @ James Bucci

Anonym sa...

James: Menar du att det är så! Men då de liknar kämpande frihetshjältar på västbanken, och det är detta som tycks vara en poäng, varför har just DESSA ärorika kämpar mot iofs ickejudisk smitta inte sjävmordsbälten när de bekämpar det onda? Det kanske Esbati kan svara på.

Johanna sa...

De har väl en religiös övertygelse som innebär att de måste använda mask :)

Anonym sa...

VAd menar ALI
"Bodström underrättad?"

Det är polisen som handhar brottslingar som maskerar sig.

Bodström den mest populära ministern i landet arbetar på att göra Sverige tryggare för oss medborgare.


Stöd Bodströms kamp för att göra Sverige tryggare