torsdag, mars 02, 2006

Satans mördare

Alla måste ge upp nu. Folkpartiet dödade just den politiska satiren i Sverige. Det går inte att vrida upp detta i större absurditet:
Folkpartiets kanslichef, Helena Dyrssen, ser en tydlig linje mellan socialdemokraternas hemliga valstrategi och förtalsmejlen mot Fredrik Reinfeldt. Det här stärker bara bilden av att Mats Lindström, som skickade mejlen, inte agerat helt på eget bevåg utan att det fanns ett stöd för det han gjorde i den egna rörelsen, säger hon.
Från DN.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ali, det är faktiskt den här kommentaren som är den roligaste i artikeln:

Den enda taktiken ligger i att vi inom alliansen har en idé om hur vi vill förändra Sverige, det är vår strategi. Och jag tror att den håller ganska långt. Det är viktigare än att utmåla sossarna som galna, det får de göra själva, säger Littorin till DN.se.

Helt hysteriskt..

Anonym sa...

En nylig rubrik på ett pressmeddelande från Folkpartiet apropå förtal och smutskastning:
"Regeringen sanktionerar trafficking!" (24 februari).

I pressmeddelandet ges sen ingen vidare förklaring av rubriken. Det enda som sägs om regeringen eller socialdemokraterna är: "Regeringen har inte tagit problemen på allvar vilket medför förödande konsekvenser för dessa kvinnor". För att förtydliga så tycks det vara så att "inte tagit problemen på allvar" betyder ungefär "tycker inte som folkpartiet" i det här fallet. Av detta drar alltså folkpartiet slutsatsen att regeringen "Sanktionerar" trafficking. Enligt SAOB betyder "Sanktionera" ungefär godkänna, stadsfästa eller gilla. Folkpartiet anklagar alltså regeringen för att gilla trafficking.

Personligen börjar jag fundera på om det inte vuxit fram en obehaglig kultur hos folkpartiet. Minns Sakine Madons (förbundsstyrelseledamot i LUF) attack på Ida Gabrielsson (förbundsordförande i Ung Vänster) där Sakine kallade Ida för "Barbietrasdocka". Uppenbarligen har Folkpartiet totalt förlorat fotfästet och blivit fartblinda i sin jakt efter makten.

Väntar förväntasfullt på attackerna från frihetens och rättvisas försvarare nummer 1, Sven Otto Litorin.

Anonym sa...

I can FU-- with the best of them, but a public forum isn't the place for it. I accidentally stumbled on your so called web site, and find it to be very sophomoric! The little shit with the big mouth MUST BE HEARD I guess. I grew up during the Depression in South Buffalo, and we had people like you for lunch!

Wade

Writers Edge sa...

Sen har vi en storm av debatter att vänta snart. Tyvärr så är de mer fyllda av valpropaganda och att alla andra gör fel än hur vi alla kan leva bättre. Varför är det sån du-snodde-min-spade-från-sandlådan-mentalitet i politiska debatter?

Ha det bra.

Anonym sa...

Ett litet inslag – vafansomhelstifrån.
The "sophomoric"-guy.
Lite lustigt faktiskt, på ett överraskande sätt.