onsdag, juni 07, 2006

Korrekt jämförelse

Tips. Kulturbloggen skriver bra om tillslaget mot The Pirate Bay och lyfter upp en jämförelse med Ebbe Carlsson-affären, apropå Antipiratbyråns uppenbara och den excentriske Herr Brumarks självpåstådda och alltmer troliga inblandning i härvan. Vi minns hur det gick för justitieministern då.
Jag tycker dessutom det här är värre än Ebbe Carlsson-affären, för då handlade det om att jaga en mördare, idag handlar det om att jaga en miljon svenskar och att tysta oppositionella röster.

Nej, jag tror inte på att låta precis allt bli gratis. Jag betalar själv för en hel del musik på internet via iTunes, men jag avskyr dessa metoder och denna vägran att lyssna på ungdomarna. Kompromisser, att lyssna på varandra och hitta bästa vägen, det är den väg ett demokratiskt samhälle bör gå. Inte detta, privatpersoner och starka kommersiella krafter lierar sig med polis och myndigheter.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han började som svärmorsdröm och kommer att avgå som en mardröm vår fd. timide justitieminister.

Sätt honom och hela hans Gestapokår och uppdragsgivarna i Pentagon under allmän bevakning via TVs "Big Brother", inlåsta på säkert avstånd...

Anonym sa...

Boström är ett typiskt exempel på en person som tror att allt går att regleras, dvs en dålig jurist och en typisk sosse.

Anonym sa...

Här är ett förslag som borde glädja vänstern. Bredbandskatt! För skatt är ju lösningen på allt. Sedan kan ju en minister/generaldirektör eller departementsråd få avgöra vilka svarta hål som har störst behov av dessa skattepengar. Kul i jul för de som har känningar! Vi andra ses i soppkön.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,838443,00.html

Anonym sa...

"Anna-Greta Leijon att avgå inför en hotande misstroendeförklaring från riksdagen"

Ja.. när kommer något sådant mot Bodström?

Hade Politiker mer ryggrad för 20 år sedan?