söndag, juni 18, 2006

Live-odds

Oddsen för lite tokrasism i valrörelsens slutskede sjönk just.

10 kommentarer:

Anonym sa...

sjönk kust

Anonym sa...

Är det rimligt att tro att Fp gick bra på grund av tokrasism? Fp som politisk vara är bra, ungefär som trolldeg(*). Den går att forma efter tillfället.

När Fp syns och hörs får de bra siffror. När de är tysta får de dåliga siffror. Se bara på hur bra Marit Paulssen gick i EU-valet. Det finns ett antal lokala exempel också.

Alis kommentar missleder. Det stärker bara krafter som vill ha mer rasism i svensk politik (Byggnads). Svenska politiker är röstknarkare och om de tror att rasism går hem så har de fel. Låt oss fastställa det. NyD gick bra med Ian o Bert, humor och mer sprit, mindre byråkrati-budskap. NyD försvan under Vivian Franzen.

/B

(*) Presis som trolldeg och V-politik duger Fp-politik inte till nåt vettigt

jinge sa...

Det är ett sorgligt faktum Ali! Förra gången var det väl språktest. Vad som kommer denna gång får vi väl se två veckor före valet för så var det förra gången. Leijonborg sticker väl ner till Pia Kjaersgaard och kollar upp hennes senaste varianter, sedan kollar de väl upp vad Sverigedemokraterna har på G. De kör väl något med att ”Främlingarna våldtar din dotter” i den vägen. Det plankar väl (fp) rakt av som de brukar.

En gång i tiden var (fp) socialliberala, jag minns för jag är 59 år…

Anonym sa...

fuskis-jinge!!! hä hä hä!

Anonym sa...

Man kan ju följa oddsen för valet: http://www.unibet.com/punter/TemplateMain.jsp?page=oddsList.jsp&eventGroupId=7464&eventGroupName=Finans/Politik_Sverige_Valet%202006

Anonym sa...

Fp kräver: Minst en Säpo-agent på varje dagis.

Anonym sa...

Sådan är kapitalismen....

Anonym sa...

Naturligtvis var nazisternas framfart i Sovjetunionen mycket värre än (fp) eller Dansk Folkeparti kan drömma om, men då var ju andra världskriget i full brand. Inte riktigt en rimlig jämförelse. Faktum är att Danmark har blivit tokrasistiskt, och (fp) är betydligt färre steg efter än vad en det intalar sig.

Anonym sa...

Det skulle förstås vara "än vad en del intalar sig."

Anonym sa...

Icke-repressiva fp-väljare fick ett alternativ när centerpartiet avvecklade kärnkraftsavvecklingen. När dessa socialliberala procentenheter flyttades över till centerpartiet fylldes tomrummet efter de centerväljare som var emot kärnkraften (bland andra fd centerledaren Daléus).