söndag, juni 25, 2006

Migrationsverket söker personal

Blir det tårta nu?Bilden hittade jag (förutom på näthinnan) hos Yabosid.

20 kommentarer:

CV sa...

Ja, att skratta när han delade ut det kortet, det var äckligt oförskämt och vidrigt.
kanske har domaren en sjukdom som gör att han inte kan hålla sig för skratt när han borde vara allvarlig.
RS
kulturbloggen.com

Anonym sa...

Svårt att veta vad du syftar på egentligen? Att svenskens namn gav honom rött kort? Jag har i alla fall inte noterat några rasistiska tendenser alls hos domarkåren. (Fast jag har ju aldrig ens tänkt tanken att fotbollsdomare skulle dömma efter namn eller färg.)

Dessutom kan du ju vara säker på att domaren inte var svensk...

Som sagt, det är lite svårt att veta vad din hjärna har kokat ihop för konspirationsteorier.

Kerstin sa...

Den killen kan få mycket bättre jobb än på integrationsverket efter det där!

Anonym sa...

Anonymous: Saknar du total förmåga att förstå samband eller ta till dig skriven text? Jag ska förklara det här....

Personalen på Migrationsverket skrattar gott och tycker det är jättekul när dom visar ut folk.

Denna dommaren flinade och tyckte det minsans var jättekul att visa ut när han fick visa ut Teddy.

Kopplingen: Att glädjas när man får visa ut någon.

Håkan Eriksson sa...

Det var jag som skrev den förra kommentaren. Inte för att det spelar så stor roll, men jag gillar inte att vara anonym i onödan.

Simon sa...

Hade hoppats på kvartsfinal för Sverige men en riktigt billig utvisning satte stopp för det och därmed även sossarnas möjlighet att få draghjälp i valrörelsen. Jo det är säkert, svenska framgångar i VM gynnar sittande regering.

Anonym sa...

Alla som har sett renrasiga Tyskar samlas i större grupperingar förstår domarens reaktion även om han inte varit så uppenbart sympatisk med den nationen, han hade utvisat (svenska spelare) på vad som helst, med eller utan anledning.

Anonym sa...

Herre gud vilket svammel, som om förlusten berodde på att svensken blev utvisad när det stod 2 – 0 till tyskland. Som om detta svenska lagom lag som går in för att ta det försiktigt mot ett heltänt ungt tyskt landslag på hemmaplan hade en chans.

Lagerbäcks mesiga lagomfotboll, avsett vad har minst en 4-backslinje helst 5, mot Klinsmanns aggressiva offensiva fotboll. Inte ens när man fick en straff lyckades man göra mål. Nä bara att inse realiteterna, blitzkreig modellen håller än, snabb aggressiv öppning och man snurrar upp svenskarna som har förlorat innan de fattat vad som hänt.

Sinnebilden av det Perssonska svedala.

Anonym sa...

det är ju lite kul... att personen ovan tror att fotboll representerar sittande regeringar... och även går så långt som hylla nån sorts nazistisk "blitzkrieg-modell"... som om blitzkrieg skulle vara något att hylla... och som om tyskland i dag skulle vara nazistiskt... tyskland i dag är lika mycket sossigt som sverige är...
tro mig, persson har ingenting med svensk fotboll att göra. och blitzkrieg är en synonym för total galenskap...

Egendom är stöld sa...

Ja wohl, kein lagom, bitte! Mehr Blietzkrieg till volket!

Anonym sa...

"blitzkrieg" var en framgångsrik doktrin, och skall inte blandas ihop med nazismen som ideologi (vilken är nära besläktad med socialismen).

Han som tyckte jag inte fattade kanske inte begrep att bakom "flinet" finns en orsak till flinet. Det måste vara denna orsak som Ali syftar på -men vad det kan vara är diffust. Ali sysslar som vanligt med insinuationsretorik utan substans -perfekt för förvirrade socialister.

Anders sa...

De anonyma högergossarna här är lite som Stephen Colbert tycker jag. ibland är det så bra att man inte vet om det är parodi eller allvar. Läskigt roligt hur som.

Anonym sa...

Men tjena! Är det Anders Karlsson från Alingsås månne? Det var länge sen!

Anonym sa...

"Han som tyckte jag inte fattade kanske inte begrep att bakom 'flinet' finns en orsak till flinet. Det måste vara denna orsak som Ali syftar på -men vad det kan vara är diffust. Ali sysslar som vanligt med insinuationsretorik utan substans -perfekt för förvirrade socialister."

Saken har ju för fan redan förklarats. Hur dum i huvudet är du? Ska man måsta skriva det på barnspråk för att du ska fatta eller?

Denna lustighet förutsätter att du inte legat i koma det senaste året för att fatta. Migrationsverket firade avvisningar med tårta. Domaren skickade med ett leende ut Lusic från matchen Sverige-Tyskland. Rubriken "migrationsverket söker personal" syftar på att domaren i fråga borde passa som hand i handske på migrationsverket. Men det var du för korkad för att fatta och började mata ur dig fraser ur floskelgeneratorn om insinuerande socialister och bla bla bla. Så nu har du visat att du är ett pucko. Bra så!!!

Anonym sa...

Pucko-utdelaren,

Du får nog läsa mitt första inlägg igen. Svårt att tro att någon som försvarar Ali så frenetiskt inte är Ali själv...

Anonym sa...

Ditt första inlägg (om det var du som skrev inlägget 1:00 PM) bevisar ju bara att du är en aning trög och inte fattar skämtet. Att du själv snackar om konspirationsteorier, och sedan hittar på egna, (Ali gömmer sig bakom var och varannan anonym) gör dig till ett separat, men nog så roande, skämt.

Anonym sa...

Att Ali skulle svara anonymt i sina mer oförskämda svar är ingen "konspirationsteori". ("Konspiration" betyder att fler än en person har gjort gemensam sak.)

Det enda som mitt första inlägg visar är att jag inte tänker som Ali -gudskelov.

Min fråga till dig är hur du vet vad Ali har tänkt? Är det inte bättre att Ali själv svarar än att du rabiat svarar i hans ställe?

Ali Esbati sa...

Herregud.

Gud sa...

Ja?

Anonym sa...

Men ALi, inte hackar du väl på en domare som har representerat vänsterpartiet PT i lokalt parlament? Och dessutom kommer från Porto Alegre? :)