måndag, juni 26, 2006

Will the real George W, please stand up?

State of the Union - the real stuff. (Film)

[Tack t Kaj]

17 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det någon bättre representant för den svenska dårhushögern och de skitnödiga pissliberaler som häckar på forum som detta?

Skulle inte tro det, hela deras utopi om en marknadsstyrd nattväktarstat och globaliserad hegemoni sammanfattas i denna massmördare, stor mun ingen hjärna kolossala lerfötter....

Anonym sa...

Många ord om kroppsutsöndringar blir det visst...

Mattias sa...

Det där med rättstavning är ju inte lätt!

Jag kommer ihåg när den röda Gudrun tyckte att det var skandalöst och ett bevis på arrogans när det visade sig att George W i början av hans ämbetstid inte visste vad en del ledare i världen hette. Detta tyckte hon ända tills en journalist satte henne på prov och hon själv inte hade en aning.

Jag kommer också ihåg när svenskarna skrattade åt dumma amerikaner som inte kunde svara på ett antal geografiska frågor på bästa sändningstid i TV. Hur dum får man vara egentligen undrade vi smarta svenskar och log? Det var sedan mindre kul när det visade sig genom en undersökning att svenska elever inte var bättre. Jobbigt!

Jag förstår(eller tror) att kommunisten Esbati med bilden syftade på att det skulle vara ett orättfärdigt handlande av USA. Men försök att göra det utan att spela på dumhet, för där finns inget att hämta.

Om sossarna med kommunisternas hjälp får härja vidare med det svenska skolsystemet kommer vi snart att vara världsmästare i "dumhet" även på pappret.

Anonym sa...

Jag kommer ihåg en tid när svenskarna skattade sig lyckliga över att de inte hade det som i USA, massfattigdom massarbetslöshet våld klassklyftor och hemlöshet....

När det demokratiska samtalet den utsträckta handen och folkbildning var på agendan, alltså innan det globaliserade nyliberala medeltidsmörkret lade locket på...

Anonym sa...

Urin och avförings-fetishisten är tillbaka! Och första inlägget lyckades han pricka in.

Piss! Skit! Mupp!

Anonym sa...

Så nu har sossarnas politik misslyckats p.g.a global nyliberalism? Hej och hå..
Är det därför sossarna har lyckats införa världens högsta skatter, och säregna kollektivavtalssystem som "frivilligt" sätter lönerna för merparten av svenskarna? Nyliberalism my arse...

Anonym sa...

Jag håller med om att man inte ska spela på dumhet. Jag tycker inte heller att denna fokus på Bush är nyttig. Det handlar inte om dumhet och det handlar inte om Bush. Det är otroligt mycket större än så.

Anonym sa...

Urin och avförings-fetishisten är en hon vad jag förstått och hon kallar sig mika.

Anonym sa...

Piss & skitliberalmuppen är en ultrahögerliberal han vad jag förstår och heter A-K Roth Wasserman Neofascistisk agenda Mattias....

adler kosingstein sa...

roligast är väl ändå att våra sängvätande pissliberaler tar åt sig?...

Anonym sa...

Nä, roligast är att du nyss bajsade på dig o du hade diarré!!!!

Bajs-Adler!!! Se upp så du inte får bajs på fingrarna!! :-)

Mattias sa...

Är det någon slags status i kommunistsvängar att kunna föra sig med ord som har med avföring att göra?

Mitt förra inlägg var första gången jag skrev på denna blogg med förhoppning om debatt och munhuggning med folk jag inte håller med, och som inte håller med mig, men nivån på många inlägg här var väl inte vad jag hoppats på. Jag antar att inte heller kommunist-Ali är särskilt nöjd med sina bloggbesökare. (Kanske inte heller med mig :)

OJ, vad det nu kommer att drälla in en massa inlägg mot mig med avföringsord i. Kör hårt! Jag tackar med detta för mig.

Whazzo sa...

Pissliberal, mmmm.

Efter att ha smakat på ordet ser jag ingen annan benämning som passar bättre, att det väcker anstöt hos pissliberaler och väcker deras slummrande Tourettesyndrom är bara kul.

Kör på!

Anonym sa...

Lär dig stava obildade kommunistapa!

Anonym sa...

Världen är verkligen upp och ner.

USA har en republikansk president som låter staten och de offentliga utgifterna växa i en fart som skulle göra Ohly grön av avund.

Europa å sin sida har en vänster som uppmuntrar:
* Religiös fanatism.
* Nationalistisk protektionism.
* Stenhård beskattning av löntagare.
* Antisemitiska påhopp.
* Lagar och regler som minskar arbetsutbudet.

Vänstern har blivit ärkekonservativ och USA's president gillar statlig utvigdning. Fan trot!

Neoliberal Agenda sa...

Inte för jag skulle rösta på en statskramare som Bush, men han har iaf. en examen i historia från Yale och en MBA från Harvard. Hela hans administration kryllar av PhDs och andra högutbildade.

Det är mer än vad man kan säga om Sverige: tågmästare Ohly, high school dropout Ringholm & överkuckun Persson som inte ens klarade av att slutföra sina treåriga studier vid Högskolan i Örebro

Anonym sa...

"...överkuckun Persson som inte ens klarade av att slutföra sina treåriga studier vid Högskolan i Örebro"

Jamen han lyckades ju bli doktor vid samma skola ändå, det måste man ju ändå ge honom cred för. Lite mutor sitter aldrig fel i ett reglerat samhälle.