lördag, juli 08, 2006

Bokusmetoden

Copyriot inspireras av förra inlägget och vidareutvecklar - Bokusmetoden.

7 kommentarer:

Johan Persson sa...

Det här var ju spännade. Jag noterar med samma metod att de som inte fick "Och världen skälvde" direkt från Timbro med bifogade hot utan beställt denna från Adlibris förutom att läsa andra sagoböcker från samma källa även läser The Bell Curve. Varför är jag inte förvånad?

Rickard Ström sa...

Hot från Timbro? Dra inte den där gamla valsen igen.

Anonym sa...

Det här var spännande. Jag noterar att ungdomar från övre medelklassen som nyss tagit studenten leker proletär. Vidare tror de på varenda skröna som uppkommer i bloggvärlden och av skogstokiga feminister. Varför är jag inte förvånad?

Johan Persson sa...

Men snälla liberaler lugna ner er ett par hekto?

När Tiina Rosenbergs avhopp från politiken var på tapeten skrev jag:

"Det har varit mycket fokus på partiets ledande företrädare, särskilt Tiina Rosenberg som har utsats för ett veritabelt mediadrev (och dessutom fått en hotfull sagobok av Timbro)."

Jag tyckte hela anklagelsen mot Timbro var inte så lite fånig.

Micke sa...

Nej om man läser resten av breven som dom skrev så var den helt relevant.

Brevet till Rosenberg var milt i förhållande till en del andra brev som inte var nåt annat än ren uppsåtlig ärekränkning.

Motbjudande naturligtvis.

Att Timbro dessutom vidhöll att spyorna smakade gott gjorde det hela knappast trevligare.

Skogstokiga feminister skriver nån här ovan.

Ja så där håller dom på.

En motbjudande syn på andra där det är ok att sjukförklara folk som inte delar den liberala "sanningen"

Anonym sa...

Micke, du påstår många saker, helt utan hänvisningar eller faktiska resonemang.

johan persson, hotfull sagobok? Alla vet ju att hon ljög för att försöka få brevet att framstå som ett hot, när det i själva verket bara var humoristisk koppling både till avhoppen i FI och handlingen i boken.

"...tillvaro där den ena efter den andra att hoppar av och försvinner. En situation som förmodligen inte är helt obekant."

Tiina sa att brevet löd:

"...tillvaro där den ena efter den andra försvinner."

- Och sa sedan att detta skulle vara ett hot. Avhoppen i FI är ju aktuella, och personerna i boken hoppade av och gick under jorden på eget bevåg, så det kan inte tolkas som ett hot den vägen heller.

Pelle sa...

Kul bedömning - om än stämmer dne väl inte perfekt. Dock ett bra betyg att liknas vid Kant - vettigare filosof får man ju leta efter!

Nu har det dock ändrats när jag kollar - nu sammanknippas du med 2000-talets psalmer istället och en bok om kristen mystik ur en psykolgisk synvinkel...