söndag, juli 23, 2006

“Now is not the time”

Israelisk general i Haaretz:
GOC Northern Command Major General Udi Adam said Friday that Israel is at war and that human life is important, but now is not the time to count the dead.
Det låter illa. Men läser man närmare inser man att det är värre än så. Han refererar till de egna soldaterna som mänskligt liv. De libaneser som dör är inte uppe till diskussion. Inte värdiga.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den sionistiska fascismen känner inga gränser varken ideologiskt eller territoriellt, den judiska apartheidstaten saknar fastställda gränser men har däremot en aggressiv expansionsagenda efter utökat lebensraum.

Om västmakerna och i synnerhet "stor-israel" USA, fortsätter att godkänna folkmorden och ockupationerna är steget till en "slutgiltlig lösning" på Palestinafrågan och gränsdragningarna enligt den sionistiska agendan inte långt.

Redan nu rapporteras det om kemiska vapen i ockupationerna av Libanon och koncentrationslägret Gaza.

Detta kan givetvis effektiviseras...

maio sa...

Håller med Anon 1 (&2), bojkotta inte bara USraeliska varor utan också västmakternas skamliga propagandaorgan.

Sluta att köpa skiten och tänk själva!

Anonym sa...

Kan den sionistiska apartheidstaten möjligtvis ha fått vapen och ammunition från västmakterna i synnerhet USA?

Jobbar USA "för högtryck" för att få fred?

Visst, Israel hade aldrig varit världens fjärde största krigsmakt (på en yta mindre än småland) om inte amerikanska skattebetalare rustat dem till tänderna och bekostat alla massmord sedan -48.(vilket enligt USAs egen logik gör Västmakterna till legitima mål för motståndsrörelserna i regionen)

Nej, USA jobbar som vi ser helt efter att uppnå den sionistiska gränsdragningen av den judiska staten mellan Eufrat och Nilen, när positionerna flyttats fram till Libanon är nästa mål syrien och Iran

Anonym sa...

Vad ska ni i den marxistiska ultravänstern göra när det blir fred i regionen, och när palestiniernas ekonomi växer sig starkare? När fler och fler palestinier blir rika borgare?

Ja, då går ni väl över till nåt nytt älskat "offerfolk".

För så är det ju med er marxister. Ni bryr er inte ett dugg om människan/individen. Ni vill inte att det ska bli fred, att intifadan ska upphöra och att palestinierna ska bygga ett fungerande samhälle. För det skulle ju innebära att de lyfter sig ur det träsk de satt sig i. Och det innebär att ännu ett "proletariat" förvunnit med hjälp av marknaden och demokratin.

Demokrati och bättre ekonomiska förhållanden har en kannibalistisk effekt på marxister. Det gör nämligen att deras underlag, och deras ikoner, försvinner en efter en.

Tick-tock-tick-tock-tick-tock...

mange sa...

Ojojoj....det blir bara värre och värre med dig Alex, är det inte dags att söka hjälp nu?

Eller åk ner och gör din militärtjänst bland de andra hjärntvättade fanatikerna i Israels ockupationsarmeer, då får du i alla fall lite "social kontakt" innan du kommer till zions himmelrike...

Jimmy sa...

Fy fan vad vek du är mange! Var det det bästa du kunde komma på?
:-)

Anonym sa...

Ali, vad var det som var svårt att fatta av vad generalen sade?:

"'In tackling the terrorists, we have two choices - either to send in troops or to bomb their infrastructure from the air. Clearly the latter is preferable, but we want to give the civilians time to leave,' a military source said.

Detta är respekt för liv. Till skillnad från Hizbollah, hamas och Iran!

Anonym sa...

Ja, vilken human general. Han låter sandnegrerna fly från sina hem innan de bombas till ruiner på sönderbombade vägar där de utsätts för flygangrepp.

Är det upp emot en miljon, en fjärdedel av Libanons befolkning, som tvingats lämna sina hem nu?

Detta är inte respekt för liv.

Robert sa...

Men hallå?! Är det Israels fel att Hizbollah finns i området, och attackerar israeliska byar över gränsen?!

Israel har ju gjort det varje civiliserad försvarsmakt borde göra, nämligen förvarna civilbefolkningen om att de kan riskera att hamna i korselden med terroristerna. Israel släppte flygblad som rekommenderade befolkningen att ta skydd på annan ort, så att man kan fokusera på militära terrormål. Inte civila!

Du kan inte BÅDE ge Israel skulden för att Hizbollah startar krig, och sedan ge Israel skulden BÅDE för att attackera civila (vilket inte stämmer) OCH för att varna civila så att de kan ta skydd!

Hallå! Vakna!!