tisdag, augusti 22, 2006

Rabbiner i USA efterlyser fler civila dödsoffer

Från den israeliska högertidningen Jerusalem Post. Rabbinical Council of America (RCA) uppmanar den israeliska armén att döda fler civila. Vicepresident Basil Herring:
Our traditional sensibilities tell us that it is not right to risk the lives of our soldiers to minimize civilian deaths on the other side," he said.
Och så kommer det sköna civilisationskortet. Tzefania Drori från Kiryat Shmona:
"Anti-Semites demand that we use Christian morality while our enemies act like barbarians," said Drori, accusing the IDF of adopting "Christian morality" as its own.
Det kan vara värt att nämna – förutom att 15 års ekonomisk utveckling utraderades i Libanon i Israels angreppskrig – att cirka 1200 libaneser dödades. De flesta civila – förlåt barbarer. 150 israeler dödades. De flesta soldater – förlåt civlisationsbärare.


PS. Araber som bor i Israel får lägre kompensation från staten för uteblivna inkomster, rapporterar Haaretz.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om dessa sionistiska rasideologer grundar sin uppfattning helt och hållet på GT eller också på rasanalyser och skallmätningar?

Utvalda civilisationsbärare menar jag förstås...

Anonym sa...

Ali
Jag hoppas att du känner till att ditt ansvar för kommentarerna är mycket tyngre när du kör med "comment moderation", eftersom det är du själv som medvetet godkänner vilka kommentarer som kommer in i förväg. Man är alltid ansvarig för kommentarerna på sin blogg, men här kan du inte hävda att du inte "hann" ta bort rasistiska och olagliga kommentarer som den ovan.

Att du tyckte att ovannämnda kommentar var lämplig, och att du medvetet valde att trycka igenom den, säger rätt mycket om dig och vänsterpartiet.

Dålig stil och väldigt motbjudande.

Anonym sa...

Tillägg:

Eftersom du tydligen tyckte att kommentaren om skallmätningar och sionister dessutom var mer lämplig än den som kritiserade ditt inlägg på sakliga grunder - men som du inte tillät publiceras därför att du inte höll med (eller för att den inte innehöll Israelhat), så säger det dessutom allt om din syn på en demokratisk debatt. Fy fan!

mia sa...

Kommentarerna den smått desperate folkmordsapologeten och "Israelvännen" ovan håller sig med är slående för försvararna av den sionistiska apartheidstaten.

Det enda de kan försvara sin anakronistiska koloniala skamfläck och dess massutrotningar med är "anti-semitism" och "Israelhatare".

Jag förstår dem på den punkten, en rasistisk apartheidstat och folkmord går inte att försvara...

Anonym sa...

Ja, det blir roande att se hur mycket rasistisk vänstersmörja Ali MEDVETET släpper fram. Kommer nog säga rätt mycket om Ali själv som kanske håller igen för egen del lite grann för att inte bli jagad av alltför många pinsamma citeringar när det ska kandideras för socialdemokratin.

Anonym sa...

Att kritisera andra för rasism, är rasism...? Wow, vilken roande logik.

Ling sa...

Vill bara säga att det finns muslimer som vill ha mer judiska offer.
Men eftersom Israel är en demokratisk stat så kan man byta ledare om man skulle märka att han började lyda dessa rabbiner.

Det är synd om de israeliska soldaterna som får lida för något Hizbollah startat men det är även synd för de civila libaneserna som också får lida för det.