måndag, oktober 02, 2006

Mission Accomplished

TT:
Edvard Unsgaard, inrikesreporter på Sveriges Radios Ekoredaktion, blir ny pressekreterare i statsrådsberedningen.

8 kommentarer:

P Hberg sa...

Ja äntligen kan ekoredaktionen skicka ut den sista icke-socialisten! Hehe.

Om nu "objektiva" reportrar driver sina egna agendor pga politisk uppfattning, borde uppdraget att få en balans (öka borgarbrackdelen) bland dessa vara "mission impossible"...

Fredriksson sa...

Politiker och journalister......scratch my fuckin' back......

Nån som kommer ihåg Jens "Mannen som kunde tala om hästar" Orback.

Vad ska han göra nu? Driva sosse-opinion under journalistflagg?

Micke sa...

Fredriksson said...
Politiker och journalister......scratch my fuckin' back......
------------------------

Nja...det är väl så här er korrumperade majoritets diktatúr (det är ju fortfarande en en sån) börjar dela ut förmånerna åt lakejerna.
Eller hur?

För det är väl så här att det är nu ni kommer att göra exakt samma saker som ni ägnat dom senaste 4 åren åt att gnälla över att Sossarna gjort.
Dela ut förmånerna.

Eller hur?

Anonym sa...

Hej Micke! Jag tror kritiken mot den socialdemokratiska utnämningspolitiken har gällt de tillsättningar de gjorde i statliga verk. Dvs ställen som ska drivas fristående och affärsmässigt. Där är det skadligt att kvotera in sina kompisar istället för att ha den mest kompetenta.
Detsamma kan sägas gälla ställen som SBC eller AMS - du måste hålla med om att det är anmärkningsvärt när AMS siffror över arbetslöshet är lägre än en partsinlaga från ex vis LO. AMS ska inte driva politik, de ska vara en myndighet.

Att regeringen utnämner sina egna medarbetare i stadsrådsberedning, regeringskansli, departement osv är väl självklart.
Dvs vad gäller de politiskt tillsatta - vad gäller de som är tillsatta "på kompetens" så brukar de få sitta kvar över maktskiftena, om jag förstått det hela rätt.

Vilken tingens ordning skulle du hellre vilja se? Jag har svårt att tro att du skulle gillat om borgarnas politiska tjänstemän suttit kvar 94.

Lasse Strömberg sa...

Och jag som på åtsilliga bloggar fått lära mig att alla journalister, och speciellt de på SR och SvT, är vänstervridna.

Anonym sa...

Det var inte det mytiska och numera obefintliga "vänsterfolket" i svensk marknadspravdas SVT som hjälpte fram högerfascisterna i valet.

Hade det, istället för det pack som går på samma groggpartyn och spelar på samma golfbanor som borgarna, funnits "vänsterfolk" på SVT skulle relevanta frågor ställts.

Oldtimern sa...

Enligt uppgifter från säkra källor är det de vänstervridna journalisterna som är de sk objektiva. Medans majoriteten ser världen med sina glasögon och arbetarmed sin världsbild i bagaget och tar upp frågor som berör dom.

Vi människor måste krossa myten om objektiva journalister som dessa själv framför allt tjänar på och försöker hålla skenet uppe.

Ser ni inte folk kejsaren är naken..

Attacmedlem sa...

Undrar vad hans bror Olav tycker...