tisdag, oktober 10, 2006

”You know what capitalism is? Getting fucked”

Någon har gjort en väldigt rolig Cheney-goes-Scarface-grej (se nedan). Hittat hos Suspect Paki. För övrigt en väldigt intressant blogg – snubben är konstant skönt upprörd; en nödvändighet i dessa galna tider. Läs till exempel senaste, tänkvärda inlägget om den brittiska slöjdebatten.

Mer Scarface-citat här.

12 kommentarer:

Anonym sa...

statsmännen skrida fram som gangsterledare...

Anonym sa...

Fåck ju!

"This country is like a big pussy waiting to get fucked".....

Consider it done! Iraq and Afghanistan and then what? Iran Lebanon and Syria?

Go Tony Olmert go...

olydig sa...

Fantastiskt roligt och sjukt bra gjort!

Apropå Scarface så missa inte DVD'n där de har exempel på hur repliker "städades" upp för visning på amerikansk TV. För att ta Mikas replik ovanför så förvandlades den till "This town is like one big chicken just waiting to get plucked".

:-)

Anonym sa...

En pinsamt usel gjord youtube-rulle. Kontentan är alltså att Dick Cheney får repliker från Scarface.

(ironin börjar här)Konstant hög kvalitet på din blogg. Stenhård opposition. Det märks. (ironin slut)

Fortfarande sur? Över att du inte får vara med. Vid maktens grytor. Som vissa andra snubbar får.

Icke-kabel kanaler i USA har regler för vad som får sändas. T.ex. inte grova ord, bröstvårtor och annat farligt. (ironi där igen!) Därför ändrar man repliker. En annan kul ändring är i Snuten i Hollywood. Där säger man mycket "fuck", så "get the fuck out of here " blir "get the hell out of here".

Anonym sa...

Det är väl snarare den förståndshandikappade dårhusmuppen ovan som är sur för att han inte tas på allvar så fort han exponerar sin infantilitet när han säger/skriver mer än ett sammanhängande ord. Då förstår vi direkt vem det handlar om, skaffa dig ett liv stackars dumjävel....

Anonym sa...

Ja det här är humor på hög nivå. Verkligen roligt så man blir så där härligt varm ända in i hjärtat. Nästan lika kul som maktskiftet i Sverige 2006. För en gångs skull känner jag att jag och Ali Esbati är på samma våglängd. Vi är förenade i ett ändlöst gapflabb.

Och ja, oppositionen verkar gå bra. Allt är bra om man har inte hört pip från Ohly sedan han fick kommentera valnederlaget dagen efter. Inget sitter så bra som äkta baksmälla!

Vill också ta tillfället i akt och ännu en gång gratulera våra Nordkoreanska kamrater till den lyckade provsprängningen. Känns som mänskligheten och socialismen tog ett rejält kliv framåt där.

Anonym sa...

Jävligt sjukt skönt knullballt asså!

Anonym sa...

påminner lite om debattören "JB Josefsson"

Anonym sa...

Ey idiot, en grundregel i humor:

Om du måste påpeka vad som är roligt har du redan misslyckats på förhand. Gör om, gör rätt.

Anonym sa...

"förståndshandikappade dårhusmuppen"

Kul att se denna gamla socialistiska härskarteknik fortfarande sitter i. Självklart är alla som inte håller med dig sinnesjuka och hör hemma på dårhus. Synd att du inte fick mandat nog i valet 2006 att följa denna ärorika väg. Folket förstod inte sitt eget bästa, helt enkelt.

Anonym sa...

”You know what capitalism is? Getting fucked”

Det verkar som att Ali skulle behöva lite mer kapitalism då...

Anonym sa...

If Capitalism is getting fucked then Socialism is getting raped by a pack of AIDS infested wolves.