tisdag, november 21, 2006

”Flugor”

Israels vice försvarsminister presenterar konstruktiva förslag om hur situationen i Gaza ska hanteras:
Deputy Defense Minister Ephraim Sneh said on Tuesday that Israel needs to, “spray the flies and dry up the swamp.”

7 kommentarer:

Mika sa...

Den judiska apartheidstaten tycks även kunna hantera "flugorna" i Libanon enligt känt mönster.

Efter att den kristna maroniten Pierre Gemayel mördades idag har väl inte ens den mest inbitna cyniker svårt att se världsrekordhållaren i utomrättsliga avrättningar bakom det här, Israel.


En sak alla som fallit offer för den sionistiska apartheidstaten har gemensamt, vare sig de heter DAG HAMMARSKÖLD Rachel Corrie eller Muhammad Aswad är att de inte, aldrig någonsin, är av judisk börd. Inte ens "självhatande judar" (icke-sionister).

Däremot kan de som idag vara uttalade vänner av den judiska regimen.Israel erkänner inga förpliktelser när det gäller apartheidregimens överlevnad.

Inte var det helt oväntat heller, dagarna efter att Hezbollah och kristna Amal lämnat den USA-stödda regimen var det enligt bloggare och en del mellanöstern-korrespondenter bara en tidsfråga innan nästa försök från aparheidregimen att förhindra en oberoende och stark regering i Libanon skulle inträffa .

När jag hörde nyheten på Ekot idag slog det mig att man på mindre än två minuter och utan minsta tillstymmelse till bevis lyckas nämna "Syrien" TIO (10) gånger. Det måste vara ett svårslaget rekord tom. för apartheidvännerna på SR/SVT. Och som för att försäkra sig att "rätt" associationer skall dras nämns inte Israel med ett ord vare sig före eller efter inslaget, inte ens det gamla sedvanliga "Israelerna är "bekymrade" över utvecklingen"....

Fortsättning följer...

Ling sa...

Jag tycker Mika verkar galen och förvirrad...

Anonym sa...

det är möjligt, men du ÄR en idiot, det är i längden betydligt värre

fast jag antar att mika menar folke bernadotte, inte dag hammarskjöld

/j

Anonym sa...

Mika är en serb- och Putinvänlig antisemit. Det är bara att beklaga att Ali släpper in hans kommentarer.

Liksom att Ali inte överhuvudtaget kommenterar den palestinska raketbeskjutningen mot civila i Sderot, som artikeln han länkar till egentligen handlar om.

mika sa...

Tack "j", visst jag menade Bernadotte.
Det blev fel av bara farten.

Israels absoluta frånvaro i "nyhetsförmedlingen" när SVT/SR ägnar sig åt fria associationer och skuldkastning i de här sammanhangen är talande.

För om man nu skall ägna sig åt sådant i "seriös" media så borde givetvis Qui bono? vara med, alltså vem som gynnas och rimligtvis kan ha fördelar med ett mord på en kristen oligarkpolitiker i Libanon och de förutsägbara konsekvenser som kommer därav, istället låter SR/SVT notoriska folkmördare ockupanter och krigsförbrytare uttala sina anklagelser fritt och oemotsagt.

Där finns det liksom i Haririmordet bara en enda part som har något att vinna.

När FN´s urvattnade "fördömande" av pariastatens senaste massaker i gaza-ghettot ägde rum (USA Israel Australien och några vassallöar i stilla havet var mot) sade apartheidstatens "FN-ambassadör", ovanligt öppen att "Israel slåss för sin överlevnad".

Han har givetvis rätt, det är en fanatisk apartheidkonstruktion, fascistisk från botten och upp, som slåss mot tiden själv. Bäst föredatum för koloniala massmördarstater av det här slaget har gått ut för länge sedan och kvar står skamfläcken Israel som inte drar sig för någonting när det gäller att skjuta upp det oundvikliga.

Ling sa...

FN mötet som "USA Israel Australien och några vassallöar i stilla havet" handlade inte om ett fördömande, utan om att de skulle sluta med våldet.

Och j, hur vet du att jag är dum i huvudet?

Anonym sa...

Mika
Människorna i Libanon verkar av allt att döma också rätt säkra på att Syrien var de skyldiga. Fast libaneser är kanske inte så smarta som du?