tisdag, november 21, 2006

Stegvist

Sex imamer tvingas under förnedrande former gå av ett flygplan som de sitter på för att flyga mellan Minneapolis och Phoenix, och förhörs i flera timmar innan de släpps. Händelser av den här typen blir vardagsmat i den groteska hetsstämning som imperiestaterna skapat efter 11/9, för att få fria händer att bedra sina egna befolkningar och mörda andras. De sex imamerna tvingades av planet för att en passagerare ”raised concerns about the group through a note passed to a flight attendant”. Passageraren hade uppenbarligen blivit rädd, för att männen bad, på normalt muslimskt vis. Vi har fått ett samhälle där människors rädsla och oro aktivt underblåses av myndigheterna. Och ett där myndigheterna gärna verkställer förnedrande behandling av främmande element, på inrådan av uppskrämda medborgare. Idag: Kan inte farbror staten snälla flytta på de där läskiga muslimerna som vill flyga inrikes i det land de bor i. Imorgon: Kan inte farbror staten snälla mörda några hundra tusen ytterligare halvapor som jag lärt mig att skylla mitt eget – av överheten skapade men mystifierade – elände på.


[Artikeln här. Via Angry Arab]

8 kommentarer:

Anonym sa...

Folk är då rädda för allting! Dessa imamer är tyvärr inte ensamma om att bli trackade av tjänstemän på detta vis. Det räcker med att ha färgat hår och en ring för mycket i örat för att vissa människor ska bli ängsliga. Vi borde alla gå omkring i kortklippt hår utan huvudbonad iklädda joggingdress, så bleve det inga problem av denna typ...

Anonym sa...

Läs min blogg: http://yggdrasil.blogg.se/ och under "senaste inlägg" rubriken "Muslimer är de en risk?"

/M

Gösta Bohman sa...

”....som jag lärt mig att skylla mitt eget – av överheten skapade men mystifierade – elände på....”

Ett så utomordentligt asvlöjande litet citat.

Anonym sa...

Tror du inte läget skulle förbättras om troende muslimer slutade spränga plan i luften?

Anonym sa...

... eller som judarna som mördade barn och envisades med att förstöra den fina ariska rasgemenskapen. om de inte hade hållit på med det hade vi sluppit både andra världskriget och allt trist som hände med judar och andra då.

eller hur? VIDRIGA NAZISTJÄVEL!

/j

Anonym sa...

Anon 12:46,

Efter att ha kollat några gånger på inlägget så inser jag att det kanske, kanske var riktat till mig? Jag trodde naturligtvis först att det var riktat till Ali.

Förnekar du alltså att alla drivor med självmordsattacker som vi har sett på senare tid är utförda av islamistiska fundamentalister? Eller var det något annat du försökte säga?

Anonym sa...

En jude mördade en tysk diplomat den 7:e november 1938.

Alltså har judarna sig själva att skylla för kristallnatten.

Anonym sa...

Anon 7:27,

Du pratar om något helt annat, vilket förklarar varför det inte går att förstå dig.

Om man var tysk diploman 1938 så hade man självklart all rätt att vara misstänksam mot judar och att undvika liknande situationer som den diplomat som mördades hade varit i.