torsdag, januari 04, 2007

Social bas

Visserligen ingen som någonsin varit med i sådana perifera organisationer som LO-förbund, men den nya arbetarregeringen täcker förvisso såväl Rotary, ordenssällskapet Frimurarna, som kamratföreningen Vapenbröderna (KA1/AMF1). Man lyssnar på Rörelsen.

7 kommentarer:

embryo sa...

farran hade okcså en slipps en gångng

en likadan i rött

vi kokrade den till julskinckan okcså den smakrade

sisåsdär

lite slipsigt kankse lite trådigt

Anonym sa...

Ja, det är verkligen överraskande att borgerliga politiker inte är med i LO. Klart man vill vara med i en förening som ger pengar till ens meningsmotståndare...världen är så konstig ibland...Bara en socialdemokrat kan först hävda att vara medlem i facket är ideologiskt och sedan förundra sig över att den nya regeringen inte är medlemmar

Anonym sa...

http://gudmundson.blogspot.com/2007/01/frimurare-judar-och-journalistik.html

Anonym sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Psykos

Anonym sa...

eliten frodas i sina ockulta sekteristisKA ORDENSSÄLLSKAP, att politiker presidenter bankirer och industriledare bland ex.Frimurarna inte bara sitter och diskuterar frimärkssamlingar och golfhandikapp är inte svårt att lista ut hur mycket än liberalmupparna skriker "KONSPIRATIONSTEORIER!!" historien visar att konspirationer alltid frodats bland eliten ibland kallas de också karteller.

Så har det också kommit fram vilka grupper som styr den amerikanska utrikespolitiken och vilka medel de förfogar..

Anonym sa...

Så "baby doc" Billström är frimurare?

Han har nog ingen högre rang bland dödskallarna och blodsritualerna...

Tuomo sa...

I bloggningen om det filmade inslaget hos Aschberg, där unge herr Borg lyckas med konststycket att hånflina brett på östgötska, säger han ju bland annat:
- Vad staten har gjort, det är att den har gynnat dom grupper som kontrollerat den!
Med andra ord så var det ingen kritik i egentlig mening gentemot staten utan idén är att staten är till för att utnyttjas för egen vinning och inte, vilket man kan förledas att tro, till för att nyttjas av och för det gemensammas och samhällets bästa.
För hade det varit en genuin kritik mot staten kan man ju undra vad som fick honom att sträva efter en politikerkarriär efter/under Uppsalastudierna, Borg alltså, med en central ministerpost i statsmakten i som lockande framtidstanke.

Den egna vinsten och hur bäst dölja dom negativa effekterna av den. Det är väl sånt som det tisslas och tasslas om i borgarnas dunkla salonger.
Egoismens allians gör den nyliberala volten - frihet, rättvisa, solidaritet är inte till för alla, endast inbjudna göre sig besvär!
Inbjudna är de som har råd, eller möjligen dom lismande medlöparna. Kanske är det därför alla nyliberaler är så penningkåta, för att slippa förnedra sig så mycket i kön.