torsdag, april 12, 2007

Klargörande

Tidningen Expressen passar på att slå två flugor i en smäll - ge den grävande journalistiken (minst) ett ansikte och fördjupa en viktig debatt om mediernas samhälleliga roll och ansvar:

8 kommentarer:

Grue sa...

Haha, störtskönt.

Ärligt talat tyckte jag att Josefsson stank i morse. Har inget (hoppas jag) att göra med att han är vänster, det finns högerjournalister som är lika illa som Göran Skytte. Men det sätt han argumenterar på är direkt ovärdigt. Bara ad hominems och prat om annat. Bara sättet han börjar debatten på: börjar prata om Adaktussons journalistiska karriär. Riktigt svagt.

Anonym sa...

Janne Josefsson har i intervjuer sagt att han röstar på folkpartiet.

Grue sa...

Oj, det trodde jag inte. Alla uppfattar ju honom som vänster och vänstern försvar honom ofta. Det var överraskande för mig.

Anonym sa...

"Janne Josefsson har i intervjuer sagt att han röstar på folkpartiet."

Yeah right. Jag har inte hittat några sådana intervjuer. Har du någon källa att hänvisa till?

Anonym sa...

Sagt av jan Josefsson: "Folk tror att jag tillhör KPML(r) eller nåt, men jag är folkpartist, det har jag nog alltid varit"

http://susning.nu/Janne_Josefsson

Säger nåt om högervridningen och medieklimatet.

Anonym sa...

Dom som tror att Janne Josefsson, socialdemokraterna, IKEA, och vad det nu kan vara, representerar vänstern borde ta en kvartalsprenumeration på Proletären för lite allmänbildning.

Erik Svensson sa...

Janne Josefsson må vara Folkpartist eller uppfattas som vänster, det är oväsentligt för mig. Han är en j-vligt dålig journalist enligt min uppfattning. Därmed inte sagt att jag gillar kristdemokraten och högermannen Lars Adaktusson. Men just den här debatten vann han. Helt klart. Josefsson är så självgod och tror på fullt allvar att han står fri från etablissemanget och representerar något slags underifrånperspektiv, när han i själva verket är en av de värsta betonghäckarna på SVT. Och alla som tror att Josefsson är vänster kan ju ta och titta på hans extremt hårdvinklade programserie om Vänsterpartiet....

Anonym sa...

Josefsson är grym, han knäckte som vanligt. Han är en av Sveriges få journalister.

Sådana rövslickare som Adaktusson & c:o borde skämmas över att de påstår sig vara jornalister.