torsdag, augusti 09, 2007

Läsvärt

Erik Berg på Approximation skriver klokt om bränderna i Göteborg och snackar stadsplanering.

Josefin Brink kommenterar Centerns krig mot löntagarna.

4 kommentarer:

silver sa...

Josefin Brink: "Tillfälliga jobb med osäkra villkor är redan det största problemet för unga som nyss kommit ut i arbetslivet."
Är inte arbetslösheten det största problemet? Fast det är klart - de unga arbetslösa som aldrig haft ett jobb har ju per definition aldrig kommit ut i arbetslivet.

Anonym sa...

Men herregud, varför låter du publicera idiotkommentarer som den här uppe, Esbati? Är det för att visa att högern är korkad? Vi vet det redan.

Tjoflöjt sa...

Det skulle vara intressant att veta i vilken mån de nyliberala rättshaveristerna med begränsat intellekt som skitar ner bloggen här, representerar dårhushögern i övrigt.

Det rör sig tveklöst om ett fåtal i flera olika skepnader med exakt samma värderingar. De dyker alltid upp i arbetsrättsfrågor utrikespolitik och liknande men mest när det rör sig om apartheidstate och dess folkmord på icke-judar och den amerikansk-israeliska ockupationspilitiken i mellanöstern i övrigt.

Det är alltid bra att släppa fram dårarna på det att alla kan se vad psykiatrireformer leder till men någon måtta får det vara, de behöver vård inte fritt utrymme...

Anonym sa...

Så mysigt att Ali släpper igenom kommentarer som "Tjoflöjt" ovan.
Sådant resonemang anses väl som civiliserad debatt på den här bloggen.