torsdag, september 20, 2007

Budgettips

Själv är jag bara matt och trött. Men Josefin Brink är som vanligt väldigt bra. Läs hennes analys av en politik som är antifeministisk på ett ”sofistikerat och genomgripande sätt”.

- - - - -
Protokollet från debatten har kommit upp. Notera, förutom det Josefin nämner, till exempel hur Anders Borg helt enkelt låter bli att svara på Ulla Anderssons fråga om studenternas situation, anf. 13-14.

Notera även att DN:s ekonomiske analysman Johan Schück kallar regeringens chockhögerbudget för ”hyggligt välbalanserad”.

3 kommentarer:

Maryam sa...

Eftersom jag tror att du hade en hel del med Ullas anförande att göra måste jag skicka ett litet hejarop. Mycket bra. Och bra framfört av Ulla!

Ali Esbati sa...

Hej,

Ulla ska ha hela äran av sitt tal. Jag håller dock med om att det var ett mycket bra anförande som förtjänar hurrarop.

Anonym sa...

Det är mycket sorgligt att regeringen inte får tummen ur och tar bort det förbannade kårobligatoriet någon gång. Det ska bli ett sant nöje att en dag veta att man inte längre är tvingad att finansiera verksamheter som den lokala kåren eller Sveriges Förenade Stundetkårer.

Med vilken glädje ska jag inte motta beskedet att de numera bara har att besluta om sina egna pengar och inte tusentals tvångsanslutna studenters. Att de bara talar för sig själva och dem som frivilligt stödjer deras åsikter. Men den som väntar på något gott...