onsdag, juni 11, 2008

Det där lilla extra

Zlatan var grym igår. Men bäst är ändå den här killen. En slags folkhemsvirtous med tyst kunskap.

9 kommentarer:

Emil sa...

Ja, vem kunde ana att Daniel Andersson var ett bra val.

Anonym sa...

Mjo, nog är det sossefotboll alltid.

Kurt sa...

Visst är det sossefotboll, det ger ju resultat och det är inte bara floskler.

Anonym sa...

4 vinster, resten førlust eller oavgjorda, under samtliga mæsterskap Sverige deltagit i med herr Lagerbæck som trænare ær inget att stryka med. Sverige har haft flyt varenda gång nær de har gått vidare från gruppspelet. Så fort Lagerbæck ær borta kan Sveriges landslag børja utvecklas!

Pelle sa...

Jag tycker det verkar vara en helt ny Lagerbäck i år. En kreativ och framåt Lagerbäck som tagit åt sig av tråk-kritiken. Lite som v's transformation. Han laborerar med uppställningar och roterar spelare efter matchform - han har helt enkelt blivit en modern tränare (kanske har han alltid varit det, men media har inte uppmärksammat det).

När nu både Lagerbäck och Roland A är uttalat vänster, borde det inte komma moteld med ett Timbro-mästerverk om "Coach-högern"? Kanske kan den handla om Listons homofobi och invandrarskräck?

Anonym sa...

Japp, han var jättebäst. Speciellt under/efter Rysslandsmatchen.

Per sa...

Jojo, en enda dålig match efter en rad succéer och så ska Lagerbäck plötsligt lynchas. Helt otroligt vilket bra minne folk har.

Anonym sa...

Tjena Per. Vilka är dom här succéerna vi ska minnas? Är det VM98 du tänker på? Eller EM2000, VM2002, EM2004. Om Sverige vinner nåt mästerskap kan vi börja snacka succé. Heck, jag kan till och med nöja mig med ett brons! Men en åttåndel är ingen succé. Inte i min bok. Det är såna som kallar åttåndelsfinal för succé som är fotbollens dödgrävare i detta landet. Alla sveriges små Lagerbäckar. Nej, lyncha killen säger jag bara!

Anonym sa...

HAHAHAHHAHAH ja vilken Succé Ali du har noll koll som alltid
Roberth