måndag, juni 09, 2008

Nytt sällskapsspel: brottsnotis eller nationell säkerhetskris

Låt oss göra tankeexperimentet att det här istället var två muslimska ungdomar som ibland tänkt på hur det är i Mellanöstern nu för tiden:
MALMÖ. Två män med kopplingar till det kriminella mc-gänget Hells Angels greps i torsdags när de lastade in 70 kilo dynamit i ett förvaringsskåp på Malmö centralstation.
Aftonbladet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det behöver inte vara två muslimska ungdomar. Det räcker att föreställa sig två invandrarkillar göra samma sak. Då hade vi fått Rojas, rasistpartierna och folkpartiet att kräva tuffare tag. Ledarsidorna skulle ha något att skriva om i veckor. Vilken skillnad, egentligen. Varför är politikerna så mjäkiga mot Hells Angels, det är ju Hells Angels/Bandidos som är kriminella!

Kurt sa...

När kroater greps för vapensmuggling för ett par veckor sedan försökte man göra en halvhjärtad terrorkoppling.

marlene sa...

Ja, då hade det varit andra bullar. Det är ren och skär rasism!

Anonym sa...

För att inte tala om Albanmaffian, nu med ytterligare en "stat" beskyddad av USA och Camp bondsteel, som dominerar organ, trafficking och herionhandeln i €U.

När någon av dessa gangstrar åker in (eller ut) för ovan nämnda brott här heter det alltid att de "är från forna Yugoslavien"...

Tänk om HA. som jämförelsevis är småhandlare i branschen, hade samma mediala immunitet som dessa?

pia sa...

Ha, verkligen. Det hade blivit internationella headlines.

Anonym sa...

Låt oss göra tankeexperimentet att det istället för kosovoalbaner (eller möjligens judar) var vilken annan folkgrupp som helst man omtalade på samma sätt som Anonym 3:06 PM gör ovan, skulle Esbati då ha släppt igenom kommentaren??

Vänsterns antirasism är synnerligen selektiv.