onsdag, oktober 29, 2008

Threats we can believe in

Som om det inte var nog med att Barack Obama har kopplingar till terrorism. Rykten gör också gällande att han vill ha det - som i Sverige!

12 kommentarer:

Pastey sa...

Underbart på så många plan.

Anonym sa...

Jaja Ali...

Rätt så, lysande, magnifikt...

Men kan du svara på följande:

Hur ska (v) göra för att förbli över 5%

Hur ska (v) göra för att nå upp till 10% (utan en Schyman)

Hur ska (v) göra för att nå upp till 20% (Aint gonna happen)

Ni kommer ju aldrig bli mer än ett litet skränande vågmästarparti. Varför är det så tror du Ali?

Kerstin sa...

Ja det är ju illa, med tanke på att vi numer är nästan likadana som USA - under Bush!

Anonym sa...

Hur ska anonym 10:33 göra för att bli en vuxen människa som kan läsa en text och möjligen kommentera den istället för att svamla om helt ovidkommande saker? Gå ut grundskolan är ju iallafall en början.

/PELLE

Anonym sa...

Det finns nästan ingen politisk åtgärd, alldeles oaktat om den utförs av höger- eller vänsterpartier, som inte innebär en omfördelning av resurser. Väldigt basal statsvetenskap. USA är efterblivet.

Markus som inte mött en socialist han inte ägt i en debatt hittills sa...

Ja Obama är en socialist. Han vill "spread the wealth". Det är socialism och inget annat.

Socialister pratar alltid om att dela på kakan man har men aldrig om HUR MAN FÅR KAKAN ATT VÄXA. Hur får man det, socialister? Kan någon svara på det? Jag har nog aldrig lyckas få ett svar på det från en socialist.

En annan fråga som socialister aldrig kan svara på är det faktumet att ekonomin inte är ett nollsummeringspel. Bara för att någon blir rik betyder inte att någon annan blir fattig. Det hänger liksom inte ihop på det sättet. Därför är det omoraliskt att ta från en person som har arbetat hårt för att bli rik istället för att SJÄLV jobba för att kunna bli lika rik! Det finns plats för alla att bli rika. Ni behöver inte vara avundsjuka för att ni är lata och ointelligenta. Igen: ekonomin ska växa för att folk ska få del av den. Den kan inte fördelas.

En annan fråga socialister aldrig kan svara på är att kapitalister och arbetare behöver varandra lika mycket! Ni säger att arbetarna skapar vår rikedom men glömmer att det är kapitalisterna som har skapat idèn och företaget som gör att arbetarna kan jobba överhuvudtaget! Varför kan ni inte erkänna att vi bägge behöver VARANDRA?

Om någon skulle kunna svara på dessa frågor för en gångs skull skulle jag bli glad, men jag är skeptisk.

Anonym sa...

Svart till "Markus som aldrig har brytt sig om det här som kallas verkligheten".

1: Fördelar resurerna så att samhället inte bestjäls på omsättning.
För det övriga, se korporativism.

2: Om man likt borgarna tar från de fattiga och ger till de rika så likviderar man omsättningen eftersom de rika konsumerar mindre. Ergo: sämre tillväxt.
Hur kommer det sig att det aldrig har inträffat en genuin rags to riches historia under alla dessa år efter att "och världen skälvde" skrevs?

3: För alla företagare som kommit på nödvändiga saker som brödkniven och bultsaxen så har vi de företagare som har drömt ihop hur man kan sätta in 4000 tv kanaler till i Iphonen. Arbetare har alltid slitit lika hårt.

Markus som fortfarande äger socialisterna sa...

Haha, du svarar inte på min kritik. Hur tar borgarna från de fattiga och ger till de rika? Det är ju den tanken jag kritiserar!

Anonym sa...

Nej det du frågade var hur man får kakan att växa, om det betyder att en blir fattig för att en annan blir rik och ifall arbetare och kapitalister int behöver varandra.
Genom orättvis beskattning och avgiftstagande med självförvållad lågkonjuktur som bakgrund.

Markus som fortfarande äger socialisterna sa...

Du har fortfarande inte svarat på frågan.

Anonym sa...

Markus,

Det kan finnas dolda budskap här som jag har missat, men utifrån sett verkar det tydligt att anledningen att du "inte fått svar", är att du är dum i huvudet och inte förstår att du redan har fått svar på din idiotfråga.

Anonym sa...

Läs om mina tidigare inlägg.