söndag, november 09, 2008

Socialistiskt Forum, 15 november

På lördag är det Socialistikt Forum! ABF-huset i Stockholm:

På Socialistiskt Forum finns det plats för både pragmatism och omvälvande visioner. Under en dag kommer så skilda frågor som finanskrisen, klimathotet, fackets utmaningar, privatiseringsvågen, det amerikanska presidentvalet, de papperslösas utsatthet, synen på familjen, antifeminismen, världshandeln, tortyren, den växande islamofobin och städernas framtid att diskuteras. Du kan lyssna till och samtala med Åsa Linderborg, Göran Greider, Johan Ehrenberg, Anneli Jordahl, America VeraZavala, Pierre Schori, Tiina Rosenberg, Jan Eliasson, Andreas Malm, Lars Ohly, Josefin Brink, Ulrika Dahl, Mattias Gardell och över hundra andra medverkande.

Med 77 programpunkter är Socialistiskt Forum Sveriges största arena för vänsterdebatt. En tummelplats för alla som tror att en annan värld inte bara är möjlig utan också nödvändig.Jag är inblandad i en programpunkt:

Fondsocialismens renässans?
Om demokratiska vägar i finanskraschens spår

För en antikapitalistisk vänster borde krisen i dagens kapitalism öppna för en konstruktiv debatt om en annan ordning. Hur skulle en möjlig ekonomisk demokrati kunna se ut?

Medverkande: Göran Greider, chefredaktör, Ali Esbati, debattredaktör Klassekampen, Kristin Linderoth, SSUs förbundsstyrelse.
Samtalsledare: Daniel Suhonen, redaktör Tvärdrag
Arrangör: Tvärdrag, SSU, ABF

Kl 11.40-13.10. Sal: Beskow

4 kommentarer:

Karin sa...

vännen, har du sett true blood? http://www.trueblood.se himla bra serie
din blogg är toppen. bookmarkad :)

Anonym sa...

inget som kan filmas och läggas ut på nätet? för oss som inte kan ta oss till sthlm...

BotHunter sa...

Karin är en spambot. Kanske inte ska godkänna sådana kommentarer?

Anonym sa...

Schysst me demokratiska vägar