torsdag, februari 26, 2009

Terrorns infrastruktur: stärkelse

Palestinsk vardag:
For more than seven weeks, the international aid group Mercy Corps has been trying to send 90 tons of macaroni to the isolated Gaza Strip as part of a global campaign to help the 1.4 million Palestinians there rebuild their lives after Israel's recent devastating 22-day military operation.

Israel, which controls most of what goes into and out of Gaza, has said no repeatedly.

At first, Israeli officials said that they wanted to make sure that the macaroni wasn't destined for a Hamas charity. Then they said macaroni was banned because they didn't consider it an essential food item.
Miami Herald. (Via Angry Arab)

4 kommentarer:

Oleg sa...

Hvordan fungerer sensuren hos den revolusjonære hvalpen angry-Ali i dag.

Jihadistenes nyttige idioter glimrer med sitt fravær her ,hvorfor ?

Solidaritetsarbede med Tamiler .

Hvorfor bernner ikke tamiler i skandinaviske byer ?

Store deler av det enorme apparatet av internasjonale solidaritetsorganisasjoner begynte å jobbe for og med PLO etter Vietnamkrigen var over. Den gang snakket kadrene i PLO i termer hentet fra tredjeverden-bevegelser, Mao, Che Guevara, etc som ble forstått av palestinaaktivister verden over.

Flytter vi oss bratt til den første palestinske Intifadaen (1987-93) var også den inngangen til borgerkrigen mellom islamister(hamas) og nasjonalister (fatah)
Den andre Intifaden ble utkjempet med skarpere våpen fra september 2000 og den gikk på alle verdens tv-skjermer i årevis.

Hvis du ser videoopptak fra ALLE de store Intifadene som har funnet sted i de europeiske byene ,inkludert Oslo, ser du at iscenesettelsene av konfrontasjonene ALLE utgår fra Palestina-Intifadaene.

Det er utallige folk i verden som skriker etter internasjonale solidaritetsbevegelser (Tamilene,f.eks) men aktivismen er minimal. I praksis kan det se ut som alt dreier seg om, ja faktisk: islamistiske Hamas og islamistiske Hizballah.

Dette kan ha sammenheng med at arbeiderklassens levestandard i mange europeiske land steg, den mistet interessen for revolusjonsretorikk og ambisiøse hvalper.
Da gjensto bare det alternativet å kaste seg på - ikke det gamle Arafat PLO - men på den radikale islamistiske bevegelsen fordi den hadde sympatisører blant muslimsk innvandrerungdom i de europeiske storbyene. Derav dette utrolige fenomen Marx-Muhammed Alliansen som i Norge er representert ved Blitz og Klassekampen.

Dette miljøet er uhyre sensibelt fra alle impulser som utgår fra det Globale Jihad, Hizballah og Hamas. Og de siste direktivene fra Jihadistene har vært: flytt kampene over til Europa, lag nye Intifader, sett fyr på Vestverdenen. Ja FYR! Brann!

Det er dette som nå skjer i Sødertalje.
Klassekampen syns åpenbart at det var stas med den første Intifadaen i Oslo hvor Blitz,Rødt og den muslimske Jihadungdommen sloss sammen. Det eneste de klaget på i avisa var at politiet oppførte seg uklokt og provoserende. Brannbomber og vold var omtrent deres skyld.

Så når du leter etter en veiledende ideologi, så vil den bestå av radikal Islam blandet opp med Maoisme og Anarkisme/Syndikalisme.
Den er i full gang med å planlegge hvordan Europa skal knekkes.
Her vil det bli sammenstøt med folk som betrakter seg som patrioter og fedrelandsvenner.

Det dypt tragiske aspekt er at våre massemedia overhodet ikke interesserer seg for hvordan militant islam organiserer seg i Europa, så som Hizb ut-Tahrir, men konsekvent forskjønner ,ønsketenker eller skyver problemene fra seg.
Du som er såpass voksen: det er en reprise på hvordan det offisielle Norge forholdt seg til nazismen. Men den gang var radissene de mest årvåkne, nå er de medløpere, aktivister og fellow-travellers. Tidene skifter.

Anti-intifada sa...

FSB-ALI gleder seg over alle branne som legger grunnlaget for en multpolar verden , med Autokrater i Iran , Moskva og Peking i førersetet.

http://www.worldtribune.com/worldtribune/WTARC/2008/me_terror_01_15.asp

Sette fyr på verden. Jeg er ikke etterforsker i politiet men det må være tillatt å minne om at Al-Qaidas websider nå i rundt fem år har anbefalt sine kadre og sympatisører Å SETTE FYR PÅ VERDEN.

Her har man da i de siste årene hatt megabranner både i Hellas,California,Australia og nå også i Sverige. Vi bør ikke glemme at det er noe som heter Marx-Muhammed alliansen.

Oleg sa...

Det er tydlig FSB-ALIs oppdragsgivere sover siden sensure ikke fungerer.

http://www.youtube.com/watch?v=mtiIoh38Idk&hl=un

Based on interviews with former Communist Bloc intelligence officers, CIA officials and scholars, this documentary shows that Communism did not collapse spontaneously. The directive for change came from Moscow. "People power" had nothing to do with it.

Bengt Nilsson, sosse sa...

Är "Oleg" Per Gudmundsson på norska?